U MOSTARU ČUPAO DRVEĆE

IZBJEGNUTA TRAGEDIJA NA DUBROVAČKOM MOSTU: Olujni vjetar puhao brzinom 140 km/h i prevrnuo prikolicu

Jak vjetar i kiša uzrokovali su u ponedjeljak brojne probleme u cestovnom prometu u Dubrovniku, a s Mosta dr. Franja Tuđmana koji je zatvoren za promet svih vozila prevrnula se prikolica, prilikom čega nije bilo ozlijeđenih.

Jaki vjetar, koji je lomio je grane i čupao stabla, na mostu je puhao i do 140 kilometara na sat. U prevrtanju prikolice s mosta nije bilo ozlijeđenih, ali je nastala značajna materijalna šteta.

Oba ulaza u Dubrovnik su u potpunosti zakrčena automobilima, a policija poziva na oprez u prometu i da ljudi, ako ne moraju, ne izlaze na cestu.

Poremećaja u zračnom prometu nije bilo, ali zbog loših vremeniskih uvjeta u prekidu je trajektna linija Dubrovnik-Lopud-Suđurađ te katamaranska linija Dubrovnik-Korčula-Hvar-Bol-Split.

Mostar: Snažan vjetar čupao stabla i uništio više automobila

Snažan vjetar čupao je u popodnevnim satima u ponedjeljak stabla u Mostaru te je uništeno više osobnih vozila, a bio je i zaustavljen promet u jednoj od najprometnijih ulica.

Zbog velike količine padalina poplavljeno je i više poslovnih prostora te prometnica.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda tijekom posljednja 24 sata u Mostaru je palo 83 milimetara kiše po metru četvornom, što je više nego u zadnja tri mjeseca.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr