SVAŠTA SE IZGOVARA, ALI...

VLADIMIR ŠEKS DAO SVOJ GLAS NA IZBORIMA U HDZ-U I TVRDI: ‘Rezultati neće utjecati na status pojedinih kandidata u stranci’

Dodao je kako se u unutarstranačkoj kampanji svašta izgovara, “puno toga nepotrebnog i što šteti HDZ-u kao cjelini”, ali kada završe ovi izbori, ističe Šeks, i jedni i drugi trebaju sebi pružiti ruke i da HDZ mora nastaviti dalje

HDZ-ov doajen Vladimir Šeks izjavio je u nedjelju nakon glasanja na unutarstranačkim izborima, kako rezultati neće utjecati na status pojedinih kandidata u stranci i da si nakon toga protukandidati trebaju međusobno pružiti ruke jer HDZ mora nastaviti dalje.

PLENKOVIĆ O BUDUĆEM NAJUŽEM VODSTVU HDZ-A: ‘Teško ići naprijed ako vam netko hoće ubaciti u rikverc’

“Ovi izbori za predsjednika, zamjenika predsjednika i potpredsjednika, neovisno o njihovom ishodu neće rješavati status pojedinih kandidata koji nisu uspjeli u stranci. Njihov status ostaje nepromijenjen kao članova stranke, a statutom je uređeno i riješeno ako dođe do disciplinskih prijestupa u nekom daljnjem radu – kako se on disciplinira “, rekao je novinarima Šeks.

Dodao je kako se u unutarstranačkoj kampanji svašta izgovara, “puno toga nepotrebnog i što šteti HDZ-u kao cjelini”, ali kada završe ovi izbori, ističe Šeks, i jedni i drugi trebaju sebi pružiti ruke i da HDZ mora nastaviti dalje.

MIRO KOVAČ ZADOVOLJAN IZLAZNOŠĆU NA IZBORIMA U HDZ-U: ‘Ljudi osjećaju da je došlo vrijeme promjena’

“Izborna kampanja je jedno, oštrice i strelice nešto drugo. Odgovorna politička stranka prelazi preko svega toga i nastavlja dalje”, dodaje.

Nije želio prognozirati hoće li na biralištima biti manji odaziv zbog koronavirusa, a na novinarski upit ima li dovoljno dezinfekcije na biračkim mjestima, Šeks je kratko odgovorio:” HDZ je uvijek imao dobra dezinfekcijska i deratizacijska sredstva”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr