Play ponuda

VJENČALI SE SABORSKI ZASTUPNIK I BIVŠA HRVATSKA DANCE ZVIJEZDA: / Fotografije su objavili na Facebooku

Image
Foto: Facebook

Na Facebooku su i jedan i drugi objavili fotografiju s vjenčanja, a Mihaela je svom, dodala i suprugovo prezime.

29.12.2017.
11:24
Facebook
Play ponuda

Nezavisni saborski zastupnik Hrvoje Runtić koji je u Sabor ušao kao član stranke Živi zid iz koje je potom izašao, na Facebooku se pohvalio kako je oženio svoju dugogodišnju djevojku Mihaelu Vargu, i to nakon 18 i pol godina veze.

Na Facebooku su i jedan i drugi objavili fotografiju s vjenčanja, a Mihaela je svom, dodala i suprugovo prezime. Osim političkog angažmana novopečeni supružnici Runtić poznati su u javnosti kao glazbenici sastava Matrix te su zajedno pjevali "Vodi me u mrak". Prvi su se put u javnosti pojavili 1999. godine upravo ovim dance hitom, a godinu dana kasnije uslijedio je još jedan hit pod nazivom "Duri Duri" s kojim su nastupali na Radijskom festivalu u Vodicama pred 20 tisuća ljudi. Tu su i hitovi 'Romeo i Julija', 'Poljubi me strasno', ali i dobro poznat hit 'Na zadnjem sjedištu tvog auta'.

Prije nekoliko godina napustili su glazbene vode i okrenuli se onim političkima. Učlanili su se u stranku Živi zid i započeli politički angažman. Runtić je bio jedan od supredsjednika Živog zida, a nakon izbora 11. rujna 2016. javno je kritizirao vodstvo stranke i izjavio da Vladimira Palfi zapravo upravlja Živim zidom.

Play ponuda
Play ponuda