UVODE A I B TIMOVE

VIRUS POKOSIO JEDAN ODJEL U KLINICI ZA TUMORE: ‘Svi su izolirani, ako se pojavi potreba, doći će kirurzi iz Vinogradske’

Dodao je da su od ponedjeljka i planirali uvesti A i B timove te smanjiti hladni pogon i da su tim mjerama predvidjeli razvoj situacije

Ravnatelj KBC Sestre milosrdnice, Mario Zovak potvrdio je kako je koronavirus zarazio djelatnike KBC Sestre milosrdnice. Pozitivno je pet sestara i pet kirurga s odijela kirurgije te deset pacijenata, a zarazili su se i dvije instrumentarke, otorinolaringolog te fizioterapeut.

U ZAGREBU 387 NOVOZARAŽENIH; Na jednom Odjelu Klinike za tumore pozitivno je pet sestara, pet kirurga te 10 pacijenata

“Svi su izolirani i klinički su dobro. Osoblje je kod kuće”, rekao je za 24sata, dodajući da su pacijenti izolirani na odjelu sa svim mogućim mjerama.

“Više na Klinici nema nitko tko bi trebao biti operiran u sljedećih par dana”, kaže Zovak i dodaje da na kirurškom odjelu KBC Sestre milosrdnice ima i više nego dovoljno kirurga, ako će biti i potreba da dio liječnika prijeđe u Kliniku za tumore.

Dodao je da su od ponedjeljka i planirali uvesti A i B timove te smanjiti hladni pogon i da su tim mjerama predvidjeli razvoj situacije.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr