FOTO: / Direktor fonda na ured ulupao pola milijuna kuna?!

shimmer fallback
7.10.2012.
18:11
Play logo

Mladineov ured se nalazi na drugom katu zgrade na zagrebačkom Ksaveru, gdje je smješten spomenuti fond. Riječ je o apartmanu od 90-ak kvadrata, čija je unutrašnjost ispunjena namještajem po mjeri izrađenim od skupocjenog egzotičnog drveta, a na zidovima vise slike velikih dimenzija, mahom ulja poznatih hrvatskih slikara poput Mladena Veže.

U ured su ušli novinar i fotograf Večernjeg lista, koji su snimili raskošni interijer. Najvećom prostorijom, koja ima 50-ak kvadrata, dominira veliki radni stol, uz koji je prislonjena velika ergonomska stolica, a na drugom kraju sobe nalazi se luksuzni stol za sastanke sa šest stolica, pokraj kojeg je kožna garnitura za sjedenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli je zid staklena stijena iza koje se nalazi velika terasa, a u jednom kutu prostorije nalaze se vrata koja vode u dugi dio apartmana. Tamo se nalaze dvije prostorije: u prvoj se nalazi kožni divan, staklene vitrine i golemi televizor, a u drugoj najluksuznije uređeni dio ureda - kupaonica.

Play logo

Kupaonica je obložena skupim pločicama, a golema kada, WC školjka, umivaonik i bide su marke Villeroy&Boch – njemačkog proizvođača luksuzne keramike. Njihova se cijena mjeri desecima tisuća kuna.

Koliko je točno Mladineo potrošio na uređenje ovog ureda nije poznato, ali dizajneri interijera procjenjuju da je utrošeno oko 700 eura po metru kvadratnom. Dakle, za uređenje cijelog ureda potrošeno je gotovo pola milijuna kuna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo