ŠOKANTNI PRIZORI

‘VIDJELI SMO STVARI KOJE VI, LJUDSKA BIĆA, NE MOŽETE NI ZAMISLITI’: HGSS-ovci pokazali s čim se sve susreću na intervencijama

Hrvatska gorska služba spašavanja na svom je Twitter profilu postavila kolaž fotografija koje najbolje dočaravaju neke od najnevjerojatnijih i najbizarnijih situacija u kojima su našli tijekom akcija spašavanja. Fotografije je pratio i citat iz filma The Blade Runner: “Vidio sam stvari koje vi, ljudska bića, ne možete ni zamisliti”.

Pripadnici HGSS-a doista su se tijekom godina nagledali svega i  svačega. Iako redovito putem društvenih mreža upozoravaju ponekad nepromišljene i neiskusne turiste da se ne upuštaju u različite avanture ako nisu u potpunosti spremni i opremljeni, nažalost, znatan dio ih ignorira pa se nađu u svakojakim bizarnim, ali i pogibeljnim situacijama.

 

HGSS je stoga napravio kolaž fotografija koje dočaravaju neke od tih, prilično nevjerojatnih situacija, a sve su začinili i prigodnim citatom iz kultnog filma Ridleyja Scotta, The Blade Runner, u kojem jedan od likova, Roy Batty, govori: “Vidio sam stvari koje vi, ljudska bića, ne možete ni zamisliti”.

NAKON ŠTO GA JE PROZVAO, PRIZMIĆ SE SUSREO S MARIĆEM: ‘HGSS-ovci će dobiti više novca za svoj rad’

JEDAN TURIST POSEBNO NALJUTIO HGSS: ‘Doista je nevjerojatno što sve može nekome pasti na pamet’

HGSS OPET RAZVALIO OBJAVOM: ‘Dragi turisti, otoci nisu tako blizu kako se čine…’

 

Povratak na Net.hr