VIDEO: / Svi na forum u obranu Muzila!

Na sjednici Gradskog vijeca u Puli u cetvrtak 8. svibnja s pocetkom u 17 sati vladajuca koalicija zeli usvojiti izmjene GUP-a koje omogucavaju privatizaciju i prodaju Muzila.

5.5.2014.
13:32

Propali politicki projekt Brijuni rivijera blokirao je svaki razvoj grada na odabranim lokacijama vec 10 godina. Devastacija na Muzilu koja ce se dogoditi cekajuci realizaciju projekta Brijuni rivijera moze se sprijeciti samo sto skorijim koristenjem objekata. Privremeni korisnici doprinijeli bi ocuvanju Muzila dok se u procesu planiranja, u koje ce biti ukljucena cijela zajednica, ne pronade namjena od koje ce svi stanovnici grada imati najvece koristi.

Iako su se gradani u raspravu o sudbini Muzila ukljucili jos 2009. godine, gradska vlast uporno je ignorirala protivljenje 4.000 gradana privatizaciji i prodaji Muzila. Izrazito velik interes javnosti potvrduje i cinjenica da se 1.500 gradana aktivno ukljucilo u javnu raspravu za Muzil, no njihovi su prijedlozi odbijeni.

U cetvrtak 8. svibnja u 17 sati gradani ce se okupiti ispred Gradske vijecnice u Puli kako bi jos jednom iskazali otpor privatizaciji i prodaji ovog za Pulu znacajnog dijela grada. Zavirite u zabranjeni Muzil u prilogu u kojem govore aktivistkinje i aktivisti inicijative Volim Pulu Dunja Mickov, Dusica Radojcic i Zeljko Markovic.

Možda će te zanimati

TARAPANA /

Sudac se šokirao kad je vidio zadnji udarac raspojasanog Hrgovića: 'Aaaaa... To je to stari, dosta je, dosta'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali