banner

BORBA S KORONAVIRUSOM

[VIDEO] NIKAD ŽEŠĆI BEROŠ: ‘Pojedini liječnici namjerno sklanjaju opremu s polica. U svakom ratu postoji peta kolona’

Ministar zdravstva je kazao kako će se, kada ovo završi evaluirati uloga svih nas, pa i njega

Na presici Nacionalnog kriznog stožera jutros je objavljeno kako u Hrvatskoj imam 36 novih zaraženih, a ukupno 418. Deset ljudi je na respitaroru, a njihova prosječna dob je 61 godina. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Ministar zdravstva Vili Beroš žestoko je osudio, kako je rekao, zlonamjerno prikazivanje sitzuacijom lošijom nego što jest od strane pojedinaca govoreći o maskama i ostaloj zaštitnoj opremi.

NAČELNICA KRIZNOG STOŽERA OBJAVILA NOVO ŽARIŠTE U HRVATSKOJ, ALI IMA I DOBRU VIJEST: ‘Danas ćemo imati još više izliječenih’ 

ZARAŽENI MLADIĆ JAVIO SE IZ KLINIKE FRAN MIHALJEVIĆ: ‘Vaše neodgovorno ponašanje može ubiti’ 

‘Neće uspjeti’

“Ljuti me ponašanje zlonamjernih pojedinaca. Dobio sam informaciju da pojedini liječnici namjerno sklanjaju opreme s polica da bi lažno prikazali stanje”, rekao je Beroš.

“U ovom trenu iz Zaboka za Zagreb stiže 7 tisuću maski i milijun rukavica… Radimo maksimalno koliko je moguće u odnosu na svjetska tržišta. Kad ovo završi evaluirat će se uloga svih nas, pa i mene. Situacija nije optimalna, jasno je svima”, poručio je ministar.

I potom žestoko zaključio: “U svakom ratu postoji peta kolona, oni koji nam bacaju klipove pod noge, neće uspjeti!”, kazao je ministar zdravstva.

Ovaj istup ministra možete pogledati od 29 minute u videu:

Povratak na Net.hr