MISLIO DA JE BESKUĆNIK

[VIDEO] BANDIĆ OCU KOJI 70 DANA SPAVA NA TRGU I TRAŽI PRAVDU ZA MRTVU KĆER: ‘Idite kući, nemojte raditi cirkus’

Čovjek je na Trgu zaustavio zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića ne bi li mu pomogao u dobivanju dozvole za postavljanje šatora na glavnom trgu u metropoli

Već 70 dana Enver Beka praktički živi i spava na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Ovaj čovjek traži istinu o smrti svoje kćeri Šeherezade koja je prije četiri godine preminula tijekom operacije u zagrebačkom KBC-u. Za svoje tvrdnje nema dokaze, a djevojčica nije imala niti punih pet godina kada je umrla.

Na Trgu je zaustavio zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića ne bi li mu pomogao u dobivanju dozvole za postavljanje šatora na glavnom trgu u metropoli. Kako javlja RTL, Bandić je Beku očito krivo razumio pa mu poručio “da ode u prenoćište za beskućnike”.

“Evo, odi odmah u Kosnicu i imat ćeš krov nad glavom”, rekao je Bandić čovjeku. Beka mu je uzvratio “da nije beskućnik i da ima kuću od 240 kvadrata”. Bandić mu je odgovorio: “Onda odite u kuću. A nemojte ovdje raditi cirkus.”

Nesretnog čovjeka u potrazi za istinom je to razljutilo, a gradonačelnik je otišao dalje za svojim obvezama, javlja RTL.

[VIDEO] GRAĐANIN PRESREO PLENKOVIĆA: Premijer se prvo našalio, ali brzo je promijenio izraz lica: ‘Dobio sam svoje dijete u sanduku’

Povratak na Net.hr