[VIDEO] BANDIĆ OCU KOJI 70 DANA SPAVA NA TRGU I TRAŽI PRAVDU ZA MRTVU KĆER: / 'Idite kući, nemojte raditi cirkus'

Čovjek je na Trgu zaustavio zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića ne bi li mu pomogao u dobivanju dozvole za postavljanje šatora na glavnom trgu u metropoli

8.10.2020.
14:47
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Već 70 dana Enver Beka praktički živi i spava na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Ovaj čovjek traži istinu o smrti svoje kćeri Šeherezade koja je prije četiri godine preminula tijekom operacije u zagrebačkom KBC-u. Za svoje tvrdnje nema dokaze, a djevojčica nije imala niti punih pet godina kada je umrla.

Na Trgu je zaustavio zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića ne bi li mu pomogao u dobivanju dozvole za postavljanje šatora na glavnom trgu u metropoli. Kako javlja RTL, Bandić je Beku očito krivo razumio pa mu poručio "da ode u prenoćište za beskućnike".

"Evo, odi odmah u Kosnicu i imat ćeš krov nad glavom", rekao je Bandić čovjeku. Beka mu je uzvratio "da nije beskućnik i da ima kuću od 240 kvadrata". Bandić mu je odgovorio: "Onda odite u kuću. A nemojte ovdje raditi cirkus."

Nesretnog čovjeka u potrazi za istinom je to razljutilo, a gradonačelnik je otišao dalje za svojim obvezama, javlja RTL.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali