VELIKO SRCE HRVATSKE: / Ljudi skupljaju pomoć, stradalima se nudi smještaj diljem zemlje; Čak i oni koji nemaju mnogo daju ono što mogu

U akciju su se uključili svi – od hotela koji nude besplatan smještaj do onih koji i sami nemaju mnogo, ali nude prijevoz.

29.12.2020.
17:08

„Obitelji koja ima potrebu plaćam dva ili tri mjeseca najma stana u Rijeci“,“Iznajmljivači s područja Općine Rakovica nude besplatan smještaj pogođenima potresom“, „Nudim prijevoz iz Zagreba za Petrinju ili iz Petrinje za Zagreb“, „Kuhajmo za Petrinju i Sisak, Mi krećemo sa 200 porcija“, samo neke su od tisuća poruka građana diljem Hrvatske koji su krenuli u pomoć Petrinji i okolici koju je pogodio razoran potres.

Galerija

U grupama Smještaj za ljude pogođene potresom Petrinja/ SisaktePotres Petrinja i okolicakoje zajedno imaju oko 2000 članova nudi se smještaj onima koji su izgubili krov nad glavom, no nudi se i prijevoz, ali i hrana. U akciju su se uključili svi – od hotela koji nude besplatan smještaj do onih koji i sami nemaju mnogo, ali nude prijevoz.

Skupljaju se i deke, pokrivači, a brojni kuhari i restorani organiziraju prijevoz hrane.

Zaklada Solidarna, koja je u travnju pokrenula Fond 5.5 za pomoć Zagrepčanima, pokreće prikupljanje novca i za stradale u razornom potresu u Petrinji.

I Crveni križ je objavio upute za donaciju.

Sve o razornom potresu u Petrinji možete pratiti OVDJE.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali