'ZASLUŽILI SMO SVE OVO'

VEDRANA RUDAN ZA SRPSKE NOVINE: ‘Na pragu smo izumiranja. Da sam pametna i hrabra – sprašila bih sebi metak u glavu ‘

‘Živim u miru sa samom sobom, jer znam da sam nemoćna i kukavica. Da sam pametna i hrabra, učinila bih jedino moćno što može učiniti netko tko je nemoćan – sprašila bih sebi metak u glavu’, ističe Rudan’

Hrvatska književnica i novinarka Vedrana Rudan dala je intervju za Kurir u kojemu je na sebi svojstven način komentirala situaciju s koronavirusom, rekavši da je ljudska rasa na pragu izumiranja i da smo sve ovo zaslužili.

“Veselimo se novootkrivenom cjepivu koje će skinuti maske s naših lica i otjerati smrt, s druge strane već nam šalju poruku da na nas vrebaju japanski šišmiši, još opakiji od kineskih. Živim u miru sa samom sobom, jer znam da sam nemoćna i kukavica. Da sam pametna i hrabra, učinila bih jedino moćno što može učiniti netko tko je nemoćan – sprašila bih sebi metak u glavu”, ističe Rudan za Kurir.

Nimalo optimistična, Rudan kaže da nam Zemlja danas samo vraća zbog našeg nemarnog odnosa, dodajući da svijet zapravo i ne može daleko odmaći, jer ga čine ljudi koji se nisu promijenili od vremena kad su živjeli u pećinama.

VEDRANA RUDAN RASPALILA PO POLITIČARKAMA: ‘Krajnje je licemjerno ući kao ku*va u bordel, a onda naricati kad ti nešto uđe’

VUČIĆ OBJASNIO ZAŠTO NIJE DOŠAO U ZAGREB: ‘Nisam želio dolijevati ulje na vatru’; Vedrana Rudan ga ‘rešetala’ pitanjima

Povratak na Net.hr