NAKON SVIH AFERA

VATRA U LOKALU LJUBAVNIKA ANITE LOVREN: Podmetnut požar u pizzeriji obitelji Torbić

Nakon seks skandala i afere s otmicom, nastavlja se niz peripetija povezanih s navodnim ljubavnikom Anite Lovren. Naime, u subotu navečer buknuo je požar u skladištu zagrebačke pizzerije Dvojka, koja je inače u vlasništvu obitelji Darija Torbića.

Požar je podmetnut na otvorenom skladištu popularne pizzerije Dvojka. Obitelj Darija Torbića, nogometaša upletenog u ljubavnu aferu s Anitom Lovren, a koji je nedavno bio uhićen i zbog otmice, vlasnici su te pizzerije.

Netko je htio uznemiriti baš Torbiće

Torbići nisu novinarima htjeli reći ništa o tome dovode li palež u pizzeriji u vezu s ljubavnim skandalom i navodnom otmicom o kojoj se pisalo ranije. Ipak, kako piše Jutarnji list, čini se da je požar podmetnut kako bi uznemirio baš tu obitelj jer je podmetnut na mjestu koje se nalazi duboko iza same pizzerije. U tom se dvorištu nalaze i vozila susjeda, ali i druge stvari, no zapaljen je baš dio koji pripada pizzeriji Dvojka. Da gori, otkrila je kuharica i odmah pozvala vatrogasce, a do njihova su dolaska zaposlenici lokala požar stavili pod kontrolu.

Trobić Marika Anita Lovren

Ljubavna afera završila u crnoj kronici

Podsjetimo, supruga poznatog Liverpoolovog nogometaša završila je u domaćim i stranim novinama najprije zbog ljubavne avanture, a zatim i na stranicama crne kronike. Sve je potaknula priča koju je objavio britanski The Sun.

AFERA POZNATOG NOGOMETAŠA: Otac i sin Torbić su, osim Anite Dražić, oteli i njezinu mlađu sestru!

DOZNAJEMO DETALJE O ŽENI KOJA JE RASPLAMSALA AFERU ‘LOVREN’: Prijeti policijom i traži novac za svoje svjedočenje

AKTERI AFERE LOVREN U FOKUSU NOVE ISTRAGE: Anita Dražić ima veze s bandom koja pljačka luksuzne vile diljem Zagreba?

Radi se o priči Anite Dražić koju je Darijo Torbić navodno oteo kako bi spriječio da Lovrenovoj kaže da ju on želi rastaviti od supruga – radi novca. Šteta nije velika. Darijo i njegov otac damir bili su uhićeni i pritvoreni zbog otmice Anite Dražić i njezine sestre, a brane se sa slobode.

Torbić privođenje

 

 

 

Povratak na Net.hr