Play ponuda

VARGA POSLALA DRAMATIČNU PORUKU ŽIVOM ZIDU: / 'Linčujte me, odvedite na lomaču, zapalite i pjevajte dok gorim - ne bojim vas se!'

Image
Foto: Facebook

Živi zid ne može na miru slaviti dobre rezultate na izborima zbog svakodnevne drame koju je proizveo raskol u toj stranci.

19.9.2016.
10:09
Facebook
Play ponuda

Potonja je svoj Facebook profil posljednjih dana posvetila ratovanju s kolegama pa je tako ponovno objavila nekoliko statusa vezanih za dramu u Živom zidu.

Podsjetimo, vrh Živog zida napao je na Facebooku Vargu te njezinog životnog partnera Runtića, rekavši kako ih pokreće samo novac te da su prijetvorni ljudi. Stvari koje ta stranka o njima objavljuje Varga je nazvala ludostima.

Image
SINČIĆ ODGOVORIO NA OPTUŽBE ODMETNUTOG ČLANA ŽIVOG ZIDA: /

'Pokreće ga samo novac, evo dokaza da je prevario puno ljudi!'

Image
SINČIĆ ODGOVORIO NA OPTUŽBE ODMETNUTOG ČLANA ŽIVOG ZIDA: /

'Pokreće ga samo novac, evo dokaza da je prevario puno ljudi!'

'Dragi ljudi, očekujte čuti o meni najgore stvari, do te mjere da to graniči s ludilom. Sada se istina mora sakriti, pa će se udarati iz svih raspoloživih sredstava. Jaka sam ja, prošla sam svašta u životu. Hrvoje govori istinu, a ja stojim uz njega, makar se nebo rušilo na nas', napisala je Varga.

Tu nije stalo pa je objavila još jedan status.

'Ljudi koji pozivaju na javni linč mene i objavljuju moj jmbg, iznova rade kaznena djela. Slobodno me linčujte, ma odvedite me na lomaču i zapalite, pjevajte dok gorim. To neće promijeniti baš ništa. Ja vas se ne bojim, a vi se bojite istine. Vrlo je jednostavno', napisala je.

Podsjetimo, ranije je Živi zid reagirao na Runtićeve optužbe objavljivanjem presude o "prijevari koju su Runtić i Varga napravili" te istaknuli da će javnost "u narednim danima saznati i za ostale".

Play ponuda
Play ponuda