PODRŠKA U NESREĆI

VARAŽDIN ŠALJE 150 TISUĆA KUNA POMOĆI STRADALIMA U POTRESU: Vijećnici su se odrekli naknada; SDP-ovi i Reformista nisu sudjelovali

Varaždinska županija će donirati 150 tisuća kune pomoći stradalima u potresu

Danas je održana 34. sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina na kojoj je potvrđen proračun za sljedeću godinu. Također, donesena je odluka o financijskoj pomoći stradalima u potresu. Gradsko vijeće jednoglasno je bilo u odluci da se iz tekuće pričuve izdvoji 150 tisuća kuna za pomoć nastradalima u potresu na području Sisačko-moslavačke županije, javlja Varaždinski.

Također svi vijećnici s kandidacijske liste grupe birača Ivana Čehoka, kandidacijske liste grupe birača Vlade Sevšeka te vijećnici HDZ-a odlučili su se odreći svojih vijećničkih naknada u korist pomoći nastradalima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

VRIJEDNA DONACIJA ZAKLADE ANA RUKAVINA: Uplatit će 200.000 kuna za stradale u potresu

VOLONTERI NE PRESTAJU S RADOM: Dubrovčani nesebično prikupljaju pomoć za stradale u potresu

Nisu bili vijećnici SDP-a i Reformista

Vijećnici SDP-a i Reformista danas nisu sudjelovali u sjednici održanoj preko Zooma. Sjednica je održana samo dva dana nakon 33. sjednice zbog tehničkih razloga, kako je naveo gradonačelnik Čehok.

“Kako je objašnjeno uvodno, zbog poštovanja procedure i nomotehničkih ispravaka, vijećnici su ponovo jednoglasno podržali proračun Grada Varaždina. U njemu je izostavljen amandman koji se odnosi na radove na Drugoj osnovnoj školi koji će, prema riječima izvođača,  biti završeni na vrijeme pa ranije predložene izmjene nisu nužne za nesmetan nastavak završetka projekta energetske obnove škole”, naveli su iz Grada.

Situaciju s potresom u Hrvatskoj iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr