NISKE TEMPERATURE

UPOZORENJE VOZAČIMA: Mjestimice magla i mokre ceste, moguća i poledica

Mjestimice mokrih i skliskih kolnika ima u Istri i Gorskom kotaru. Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u Istri, unutrašnjosti Dalmacije, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Slavoniji, Baranji i Posavini., izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Smanjena je vidljivost i na dionicama autocesta:A1 između Zagreba i čvora Gospić te tunela Sveti Rok i čvora Zadar 2; A3 Bregana-Lipovac između Bregane i Nove Gradiške; A4 Goričan-Zagreb između Goričana i Varaždina te Brezničkog Huma i Zagreba; A11 Jakuševec-Lekenik te duž cijelog Istarskog ipsilona (A9 i B8).

Magla, mokri kolnici, moguća i poledica

Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima.

led

Završeni su radovi razminiranja pojasa uz autocestu A1, pa više neće biti zatvaranja dionice između čvorova Sveti Rok i Zadar II.

Prekinut je promet na županijskoj cesti ŽC4253 u mjestu Trenkovo, zbog gašenja požara.

PROBLEMI NA CESTAMA: Olujni vjetar usporava i preusmjerava promet

VOZAČI, OPREZ! Magla smanjuje vidljivost, puše jak vjetar, moguća i poledica

JAK OLUJNI VJETAR: Problemi na cestama, zatvorena A1 od Sv. Roka do Posedarja za sva vozila

Od sinoć je za sav promet otvorena je dionica državne ceste DC1 Tušilović-Budačka Rijeka, nakon završetka radova.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Red plovidbe u subotu 10. prosinca: od 19,30 sati iz Trogira trajektnu liniju 606 Trogir – Drvenik Veli – Drvenik Mali preuzima katamaran “Judita” bez pristajanja u luci Seget Donji. Polasci ostaju nepromijenjeni i promjena traje do daljnjega.

Zadarsko okružje – trajekt na liniji 433 Zadar-Sestrunj-Zverinac-Molat isplovit će iz luke Molat u 16,30 sati umjesto u 15,00 sati.

Ostali trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Povratak na Net.hr