banner

PROBLEMI U MINISTARSTVU

PRIVEDEN DRŽAVNI TAJNIK! Noćas iza ponoći u kafiću remetio red i mir te vrijeđao policiju; oglasili se iz Vlade

Iz policije nisu izvijestili jesu li njih dvojica i alkotestirani i ako jesu kakvi su bili rezultati

U noći s petka na subotu, oko 00.35 sati, u kafiću u središtu Vukovara policija je zatekla nekoliko osoba u konzumiranju pića, a tom prilikom je došlo i do narušavanja javnog reda i mira. Iz PU vukovarsko–srijemske su istaknuli kako je prilikom legitimiranja jedne muške osobe, koja je odbijala dati na uvid osobnu iskaznicu, druga muška osoba je negodovala prema policijskim službenicima te narušavala javni red i mir.

Interventna policija obojicu je radi toga privela u prostorije PP Vukovar pri čemu je jedna od te dvije osobe dovedena uz uporabu tjelesne snage. U službenim prostorijama policije utvrđeno je da se radi o 61-godišnjaku i 40-godišnjaku te je nad njima provedena prekršajna obrada zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Kako neslužbeno doznaje Večernji, radi se o državnom tajniku Stjepanu Sučiću, koji je i čelnik Uprave za zatočene i nestale, i Krunoslavu Šeremetu koji je ravnatelj Memorijalnog centra Domovinskog rata.

Obojica su, poslije dovršene obrade, pušteni iz službenih prostorija te će biti prekršajno prijavljeni.

Ubzo je stigla i reakcija iz Vlade.

“Ispitat ćemo što se dogodilo. Ako je sve to istina, takvo ponašanje državnog tajnika je potpuno neprimjereno. U ponedjeljak je sjednica vlade pa će tada biti donesene i odgovarajuće odluke što se tiče njegovog statusa u vladi”, rekao je glasnogovornik Vlade Marko Milić.

 

 

Povratak na Net.hr