U ZAGREBAČKOM HOLDINGU BOŽIĆNICE I NAGRADE ZA ZAPOSLENIKE IDU DO 4.500 KUNA: / Evo tko dobiva i 13. plaću

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

I Zagrebački holding će nagraditi svojih 7.500 zaposlenika koji će umjesto božićnice dobiti nagradu od 3 500 kuna kao 13. plaću

15.12.2019.
15:51
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Play logo

Ovih blagdana milijuni kuna bit će potrošeni na na božićnice i neoporezive nagrade u Gradu Zagrebu, Zagrebačkom Holdingu te u dva izdvojena gradska društva, ZET-u i Zagrebačkom velesajmu, piše Index.

Čak 3.500 zaposlenika ZET-a dobit će nagradu od 3.500 kuna, dok će Zagrebački velesajam dijelit božićnice od 1.250 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

I Zagrebački holding će nagraditi svojih 7.500 zaposlenika koji će umjesto božićnice dobiti nagradu od 3.500 kuna kao 13. plaću.

To su podružnice među kojima su osim Čistoće, još i Zagrebački holding, Arena Zagreb, Autobusni kolodvor, Gradska groblja, Gradska ljekarna Zagreb, Robni terminali Zagreb, Upravljanje nekretninama, Upravljanje projektima, Tržnice Zagreb, Vladimir Nazor, Zagrebparking, Zagrebačke ceste, Zagrebački digitalni grad, ZGOS, Zrinjevac.

Neće ostati zakinuta ni društva

Osim podružnica, Zagrebački holding u svom vlasništvu ima i jednu ustanovu, Gradske ljekarne Zagreb, čiji će djelatnici dobiti nagradu u iznosu od 2.500 kuna. Gradska plinara Zagreb podijeljena je u dva društva pa će djelatnici GPZ d.o.o. dobiti 13. plaću, odnosno nagradu u iznosu od 4.500 kuna, dok će djelatnici GPZ-a Opskrba dobiti božićnicu od 1.250 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Nagradu od 3.500 kuna dobit će i AGM knjižara, kao i zaposlenici Vodoopskrbe i odvodnje, dok će djelatnici društva Gradsko-stambeno komunalno gospodarstvo dobit božićnicu od 2.500 kuna. U Gradu Zagrebu, gradskoj upravi, božićnice će iznositi 1.250 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo