U trenutku kad se borimo za svakog gosta parking naplaćuju 200 kuna dnevno

shimmer fallback

Cijena parkiranja autobusa značajna je stavka u trošku formiranja cijene putovanja, a zbog nje Opatija postaje jako skupa destinacija.

2.10.2014.
15:37
Play logo

Autobusi koji zbog gradske odluke ne smiju biti parkirani na hotelskim parkiralištima, kako ne bi narušavali izgled grada, dužni su biti ostavljeni na javnom parkiralištu za autobuse na Slatini, piše Novi list.

Nekonkurentnost nas ubija

Parkiralište za autobuse, baš kao i ostala parking mjesta u gradu, pod koncesijom su Liburnija parkinga. Hotelijeri tvrde kako je u njihovom slučaju problem taj što je dnevna cijena parkiranja autobusa na Slatini, posebice u zimskim mjesecima, prevelika i bitno utječe na poskupljenje putovanja zbog čega na tržištu postajemo nekonkurentni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

''Dnevna cijena parkiranja za autobuse na Slatini iznosi 200 kuna, a primjerice ostaje li autobus tri dana u Opatiji, dolazimo do iznosa od 600 kuna koji u zimskim mjesecima nije beznačajan, posebice kada je cijena naših hotelskih aranžmana puno niža od one u sezoni. Drugim riječima, zbog cijene parkiranja autobusa u Opatiji povećava se trošak putovanja što nas kao destinaciju dovodi u nepovoljan položaj u trenutku kada se trebamo boriti za svakog gosta'', rekao je Milan Mirjanič, predstavnik Grand hotela Adriatic na posljednjoj sjednici Turističkog vijeća grada Opatije.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Opatija/Zimi-je-parking-za-buseve-u-Opatiji-pretjerano-skup

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo