Play ponuda

NOVI RESTORAN U ISTRI / U Rovinju otvoren 38. McDonald's u Hrvatskoj: Radno mjesto pronašlo je tridesetak ljudi

Image
Foto: McDonald's Hrvatska

Dolazak u Rovinj obilježen je donacijom u vrijednosti od 30 tisuća kuna rovinjskom Društvu osoba s invaliditetom

5.7.2021.
10:15
McDonald's Hrvatska
Play ponuda

Nakon Poreča i Pule, McDonald's je od prošloga tjedna dostupan i u Rovinju na adresi u Ulici Štanga 1/ Via Stanga 1. Rovinj je tako postao 16. hrvatski grad koji ima McDonald's restoran.

"Sretni smo što, unatoč otežanom poslovanju, i dalje uspijevamo otvarati nove restorane i nova radna mjesta, pogotovo u godini u kojoj obilježavamo 25. godišnjicu poslovanja na hrvatskom tržištu. Vjerujemo da će McDonald's u Rovinju brzo postati omiljeno mjesto za stvaranje uspomena, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

McDonald's Rovinj 38. je McDonald's u Hrvatskoj, a svi ljubitelji brenda moći će uživati i u ponudi McCaféa. Dostupan je i McDrive.

Otvorenjem novog restorana u Rovinju, McDonald's je otvorio 30-ak radnih mjesta, a ulaganje je pozdravio i gradonačelnik Rovinja, Marko Paliaga:

"Uz stvaranje prilika za zaposlenje koje dolaze s otvaranjem McDonald'sa, drago nam je da početak ljetne sezone možemo dočekati s novom ponudom u gradu koja će obogatiti iskustvo lokalnog stanovništva i turista."

Otvorenje u Rovinju nastavak je ulaganja McDonald'sa koji je u prošloj pandemijskoj godini otvorio četiri nova restorana među kojima su prvi McDonald's na autocesti A1 te prvi restoran u Bjelovaru. Dolazak u Rovinj obilježen je donacijom u vrijednosti od 30 tisuća kuna rovinjskom Društvu osoba s invaliditetom.

McDonald's Rovinj posjetiti možete svakim danom od 7 sati ujutro do jedan poslije ponoći, dok drive linija petkom i subotom radi produženo; do dva sata poslije ponoći.

Play ponuda
Play ponuda