Play ponuda

MORAMO DJELOVATI / U Osijeku se održava Forum o digitalnoj transformaciji: Je li Hrvatska spremna na izazove koji su pred nama?

Image
Foto: ictsocietyforum

Glavni predavači na Forumu su veleposlanik Indije u Hrvatskoj, Raj Kumar Srivastav, politolog i sociolog Anđelko Milardović, te europarlamentarac Karlo Ressler

17.6.2021.
13:09
ictsocietyforum
Play ponuda

U organizaciji Instituta za europske i globalizacijske studije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku održat će se 18. lipnja 4. forum ICT pod nazivom „Digitalna ekonomija“. Utemeljitelji Foruma, prof. dr. Anđelko Milardović i Nandino Lončar najavljuju da će se na ovogodišnjem Forumu baviti različitim dimenzijama digitalne ekonomije i digitalne transformacije.

„Više ni nema ekonomske ili društvene djelatnosti koja nije digitalno posredovana“, naglašava Milardović.

„Je li Hrvatska spremna na izazove koji su pred nama? Koji su vremenski okviri u kojima mi kao država i druge države moramo djelovati, da ne propustimo nove prilike? Na ovom ćemo forumu pokušati identificirati glavne igrače posljednjih godina i predvidjeti tko će imati vodeću ulogu u ovom desetljeću. Kako se pripremiti za budućnost i kakve će posljedice imati oni koji ostaju pasivni igrači?“, navodi se u najavi Foruma.

Osim profesora Milardovića, na Forumu će o iskustvima digitalne transformacije u Europi predavanje održati zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler, a iskustva jedne od vodećih IT sila u svijetu, Indije, prezentirati će indijski veleposlanik Indije u Hrvatskoj, Raj Kumar Srivastav.

Više o Forumu pročitajte na: https://ictsocietyforum.com/

Play ponuda
Play ponuda