Objašnjenje

U MOSTU LJUTI JER IH SE BLATI: ‘Ne zapošljavamo, spasili smo dvoje mladih ljudi’

U Mostu objašnjavaju da su u svoj saborski klub zaposlili ljude koji su ranije radili za drugi klub te da nije riječ o nikakvom uhljebljivanju.

U Mostu su reagirali na jučerašnje pisanje Jutarnjeg lista koji je pod naslovom “Most bori protiv uhljeba, a u Saboru zaposlili još troje ljudi” objavio da je stranka Bože Petrova u svom saborskom klubu zaposlila tri nova djelatnika: tajnicu kluba, stručnu savjetnicu i stručnog suradnika, jer im, kako su napisali,”očito postojeći djelatnici stručnih službi nisu bili dovoljno dobri pa su odlučili angažirati vlastite”.

Servirane neistine

U postu koji je Most objavio danas na svom Facebook profilu te informacije demantiraju. Kažu da su servirane “neistine samo u svrhu već uhodane prakse blaćenja Mosta nezavisnih lista”.

“Točna je informacija da su dvije osobe od prije zaposlene u Saboru, te ih je Most na sugestiju Sabora pozvao na razgovor i odlučio zadržati u svom klubu zastupnika. Osim sto smo spriječili da dvije mlade osobe dobiju otkaz jer je klub za koji su radili prije s novim sazivom prestao postojati, odlučili smo se i na korak koji nije karakterističan za političke stranke – zapošljavanje osoba koje prvi puta vidimo.

Time oštro demantiramo i ovu lažnu konstrukciju: ‘Očito im postojeći djelatnici stručnih službi nisu bili dovoljno dobri pa su odlučili angažirati vlastite'”, navode u Mostu.

https://www.facebook.com/MostNezavisnihLista/?fref=ts

MOSTOVAC ISKRENO: ‘Umra sam od srama kad sam vidio čovika u kontejneru, još mi je bio i profesor’

TAKO KADROVIRA MOST: Za zamjenicu direktora postavili ženu koja je pod istragom USKOK-a

PREDSJEDNIK HSS-a KREŠO BELJAK: Nema više političke trgovine i borbi za fotelje

Povratak na Net.hr