OPET NEKI VIŠAK?

U KARLOVCU SE CIJEPILO 15 PODUZETNIKA, NEKI OD NJIH DOBRO POZNATI JAVNOSTI: Svi su članovi Hrvatske gospodarske komore

U Karlovačkoj županiji cijepljeno je 15 članova Hrvatske gospodarske komore: ‘Želimo potaknuti sve one koji su u ovom trenutku nesigurni u svoju odluku za cijepljenjem da se za isto prijave kod svojih liječnika’

Stožer Karlovačke županije cijepio je 15 predstavnika najvećih tamošnji tvrtki i poduzetnika, članova Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore Karlovac kako bi, kako kažu, bili primjer građanima, doznaje Index.

HGK Karlovačke županije tvrdi da su cijepljeni oni koji udovoljavaju kriterijima prioriteta za cijepljenje. “Isti su svojim primjerom ukazali na važnost povjerenja u zdravstveni sustav te da cijepljenjem čuvaju svoje i zdravlje svojih suradnika kao i da time pridonose normalizaciji i stabilizaciji gospodarskih aktivnosti”, stoji u priopćenju lokalnog Nastavnog zavoda koje su proslijedili, a u kojemu nisu odgovorili na pitanje Indexa je li među cijepljenjima i netko iz vodstva Komore.

“Navedenim primjerom želimo potaknuti sve one koji su u ovom trenutku nesigurni u svoju odluku za cijepljenjem da se za isto prijave kod svojih liječnika obiteljske medicine”, dodali su.

JOŠ JEDAN ‘PREKOREDAŠ’: Mimo popisa cijepio se i poznati koprivnički HDZ-ovac; Inače je šef županijskog HGK, a ‘sjedi’ i u Podravci

HOLY POKRENULA ŽUSTRU RASPRAVU: ‘Mi Zagrepčani smo fakat magarci; I u Zagrebu su se cijepili preko reda različiti dotepenci’

Tko se cijepio?

Članove Gospodarskog vijeća HGK Karlovac čini 17 osoba, od kojih samo dvoje nije primilo cjepiva. Ovo je popis svih članova, dok HGK ne dostavi popis onih koji su se cijepili.

Željko Pavlin, HS Produkt d.o.o., Karlovac
Damir Vranić, General Electric Hrvatska d.o.o., Karlovac
Nikola Hanžel, Lana Karlovačka tiskara d.d., Karlovac
Igor Miljak, PPK d.d., Karlovac
Marko Vuković, Karlovačka banka, Karlovac
Željko Mažuran, Kordun Marketing d.o.o.., Karlovac
Darko Marković, Ceste Karlovac d.d., Karlovac
Andrea Bušić, KIM Mljekara Karlovac d.o.o., Karlovac
Marija Janžetić, AB gradnja d.o.o., Karlovac
Željko Hrastov, Ilsad d.o.o., Ozalj
Mario Tomljanović, DW Reusables d.o.o., Vojnić
Damir Tomičić, Kelteks d.o.o., Karlovac
Niko Pervan, Tržnica Karlovac d.o.o., Karlovac
Stanko Polonijo, Švarča d.d., Karlovac
Mile Turkalj, Kordun d.d., Slunj
Boris Ferkula, Aquaestil PPN d.o.o., Duga Resa
Zlatko Kuzman, HGK – Županijska komora Karlovac

Mimo propisa cijepio i poznati karlovački HDZ-ovac, šef Županijske gospodarske komore u Koprivnici, član Nadzornog odbora Podravke i predsjednik Upravnog vijeća Doma za starije, Krunoslav Vitelj.

JOŠ JEDAN PREKO REDA: Cijepio se i koprivničko-križevački župan; Epidemiologinja: ‘Ja sam ga osobno pozvala’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr