banner

ADVENT OBRTNIKA

U CENTRU ZAGREBA POSTAVLJENE KUĆICE: Bandić tvrdi da ne krše mjere: ‘Crni petak je bio jučer, koga vi pravite bedastim?

‘Crni petak je bio jučer, koga vi pravite bedastim? Možda ste i vi bili jučer u shoppingu kod velikih igrača kojima je sve dozvoljeno, a zagrebačkim obrtnicima nije ništa’, govorio je Bandić

Iako su postroženjem mjera zabranjeni i sajmovi, na glavnom zagrebačkom Trgu je postavljeno 10-ak kućica zagrebačkih obrtnika.

KAKO JE KORONA ‘UKRALA’ ADVENT: Zbog novih mjera ove godine ništa od štandova, vina i kobasica; oglasio se i Božinović

Članovima Udruženja obrtnika Grada Zagreba koji su tako na simboličan način označili su početak Adventa u Zagrebu, pridružio se i gradonačelnik Milan Bandić.

„Iako ove godine nemamo Adventa poput onog koji je tri godine zaredom bio nagrađivan i od posjetitelja izvrsno primljen, ovo je za naše obrtnike, sve one koje rade deficitarna zanimanja, simbolična gesta podrške Grada za njihov doprinos zagrebačkom gospodarstvu!” kazao je gradonačelnik koji ističe kako je očuvanje zdravlja i pridržavanje svih mjera opreza i dalje na prvome mjestu.

“Ne kršimo mjere. Crni petak je bio jučer, koga vi pravite bedastim? Možda ste i vi bili jučer u shoppingu kod velikih igrača kojima je sve dozvoljeno, a zagrebačkim obrtnicima nije ništa. Dok sam ja gradonačelnik Zagreba, neće biti diskriminacije. Dozvole sam ja izdao prije tri dana, moj potpis nešto vrijedi”, poručio je Bandić, prenosi N1. Na kućicama neće biti prodaje već samo izlažu svoje proizvode.

 

 

Povratak na Net.hr