U BEOGRADU ZAVRŠENO SUĐENJE TORCIDAŠIMA: / Čeka se odluka suda, evo kakve bi kazne mogli dobiti ako ih se proglasi krivima

27 navijača Torcide tereti se da su u četvrtak ujutro vandalizirali benzinsku crpku s koje su ukrali i robu vrijednosti veće od 1600 eura.

4.8.2018.
9:49
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pred Prekršajnim sudom u Beogradu završeno je suđenje dvadesetsedmorici navijača splitske Torcide koje je srbijanska policija uhitila u petak i protiv njih podnijela prekršajne prijave za "drsko i beobzirno ponašanje u skupini", javljaju u subotu ujutro beogradski elektronički mediji.

Za te je prekršaje po Zakonu o javnom redu i miru zapriječena kazna od 30 do 60 dana, a odluke suda još nisu poznate.

Suđenje je počelo u petak popodne i trajalo do 22 sata, a saslušano je svih 27 okrivljenih navijača iz Hrvatske i završen je dokazni postupak, prenijela je agencija Tanjug izjavu predsjednika Prekršajnog suda Milan Marinovića.

Jedan od okrivljeni je malodoban, pa je zbog toga izuzet iz tog skraćenog postupka.

Očekuje se da će tijekom dana biti priopćene odluke Prekršajnog suda na koje okrivljeni imaju pravo žalbe, što ne odlaže izvršenje, pa će u slučaju da budu kažnjeni zatvorom biti izravno upućeni na izdržavanje kazne.

Navijači Torcide terete se da su, na putu u Bugarsku gdje je Hajduk u Sofiji igrao sa Slavijom, na benzinskoj crpki "Mola" u beogradskom prigradskom naselju Vrčin u četvrtak ujutro uzeli raznu robu iz prodavaonice, vrijednu oko 200.000 dinara (1680 eura) koju nisu platili, a jedan je pripadnik skupine osumnjičen za ispisivanje grafita s ustaškim znakovljem.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali