DOŠLA JE I HITNA POMOĆ

TUČNJAVA U CENTRU ZAGREBA: Potukli se taksist i pijani mladić: ‘Htio je ući u taksi, vozač ga je izvukao i oborio na tlo’

‘Muškarac je navodno strani državljanin i pijan je htio ući u taksi’

Na Europskom trgu u Zagrebu tijekom četvrtka je izbila tučnjava između taksista i mladića. Kako kažu očevici nemilog događaja, mladić je bio alkoholiziran te ga zato vozač taksija nije htio povesti.

“Prolazio sam i vidio da dvojica drže mladića na podu. Kako sam čuo od ljudi koji su se tamo zatekli, muškarac je navodno strani državljanin i pijan je htio ući u taksi. Sukobio se s vozačem, koji ga je izvukao iz vozila i oborio ga na tlo”, rekao je jedan od očevidaca s Europskog trga za 24sata.

Jedna prolaznica umiješala se u sukob te htjela smiriti situaciju. Na snimci koju je dobio portal 24sata čuje se da žena govori: “Smiri se, smiri se. Ja ti pomažem, a ti tako”.

Očevidac kaže da je vrlo brzo došla policija i da su mladića odveli, a da je došla i Hitna pomoć. Policija kaže da je dojavu o sukobu dobila oko 13:20.

“Dolaskom policije zatečen je muškarac od 41 godinu koji je prijavljen za kršenje javnog reda i mira”, rekli su za 24sata iz zagrebačke policije.

CENTAR ZAGREBA BIO POD OPSADOM: Žena je prijetila bombama u zgradi u kojoj živi Kolinda, specijalci upali u stan

Povratak na Net.hr