TUČNJAVA U CENTRU ZAGREBA: / Potukli se taksist i pijani mladić: 'Htio je ući u taksi, vozač ga je izvukao i oborio na tlo'

'Muškarac je navodno strani državljanin i pijan je htio ući u taksi'

6.3.2021.
14:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na Europskom trgu u Zagrebu tijekom četvrtka je izbila tučnjava između taksista i mladića. Kako kažu očevici nemilog događaja, mladić je bio alkoholiziran te ga zato vozač taksija nije htio povesti.

"Prolazio sam i vidio da dvojica drže mladića na podu. Kako sam čuo od ljudi koji su se tamo zatekli, muškarac je navodno strani državljanin i pijan je htio ući u taksi. Sukobio se s vozačem, koji ga je izvukao iz vozila i oborio ga na tlo", rekao je jedan od očevidaca s Europskog trga za 24sata.

Jedna prolaznica umiješala se u sukob te htjela smiriti situaciju. Na snimci koju je dobio portal 24sata čuje se da žena govori: "Smiri se, smiri se. Ja ti pomažem, a ti tako".

Očevidac kaže da je vrlo brzo došla policija i da su mladića odveli, a da je došla i Hitna pomoć. Policija kaže da je dojavu o sukobu dobila oko 13:20.

"Dolaskom policije zatečen je muškarac od 41 godinu koji je prijavljen za kršenje javnog reda i mira", rekli su za 24sata iz zagrebačke policije.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali