PAO PRVI KLAUN

ISTINA ILI NESLANA ŠALA? ‘Sinoć je pao prvi klaun, prebila ga tri tipa u Osijeku’

Na Facebook stranici koja okuplja Osječane osvanula je informacija da su trojica muškaraca istukla jednog klauna na osječkom Sjenjaku.

‘Sinoć je pao prvi klaun, prebila ga tri tipa na Sjenjaku u Osijeku’, stoji na toj Facebook stranici, a ako je suditi prema reakcijama, ovakav napad podržava čak 2400 građana. Toliko je ljudi, naime, ispod te objave dalo svoj ‘lajk’ na Facebooku, i to u samo osam sati.

Atmosfera linča u Osijeku

Osječka policija nije dobila dojavu o bilo kakvom napadu, pa čak niti o osobi maskiranoj u klauna. Apeliraju na građane da se smire kako ne bi došlo do neugodnosti ili čak težih ozljeda.

eacr2wb

Nakon brojnih dojava o klaunovima koji straše djecu, građani su bijesni, ali i prestrašeni i organiziraju se u lovu na strašne klaunove. Navodno mladi oformljuju i patrole koje bi išle po četvrtima i ‘zatukle’ svakog klauna na kojeg nalete.

OSJEČANI U LOVU NA JEZIVE KLAUNOVE ‘Te budale treba prebiti pa pozvati policiju’

Policija: Provjeravamo svaku dojavu

Podsjetimo, trend jezivih klaunova koji plaše djecu i odrasle, iskaču iz grmlja, mame djecu u šume i slično, došao je iz Amerike, a proširio se i na Europu pa je tako ovih dana nekoliko ljudi prijavilo da su vidjeli osobe maskirane u klaunove u Slunju, Bjelovaru, Osijeku i Dubrovniku, no tamo se radilo o maskiranoj djeci.

Što je s tim klaunovima?!
Što je s tim klaunovima?!Foto: Boredomtherapy

‘Ako građani raspolažu saznanjima o navedenim događajima ili sami budu u situaciji da ih se na bilo koji način straši, u svakom slučaju mogu i trebaju o tome izvijestiti policiju pozivom na broj 192. O svakoj takvoj dojavi policija će neodložno postupiti i ovisno o utvrđenom činjeničnom stanju poduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti’, priopćila je jučer policija.

OGLASILA SE I POLICIJA: Evo gdje su u Hrvatskoj evidentirali dojave o jezivim klaunovima

JEZIVI KLAUNOVI VIĐENI I U OSIJEKU: Maskirani manijak ganjao dječake sa štapom, reagirala i policija

Povratak na Net.hr