U TAJNOSTI

TROJAC IZ ŽIVOG ZIDA: Osnovali novu stranku ‘Jedina opcija’, Sinčić više nije čelnik

Nova stranka Sinčića, Pernara i Palfi zove se Jedina opcija, a za sada su okupili 180 članova, doznaje 24 sata.

Prema neslužbenim informacijama, u drugom pokušaju osnivanja stranke Ivana Sinčića, Ivana Pernara i Vladimire Palfi, koja bi naslijedila postojeću stranku Živi zid, trojac je uspio. Kako neslužbeno doznaje 24 sata, okupili su oko 180 članova, izglasovali su da se nova stranka zove Jedina opcija.

PALFI, PERNAR I SINČIĆ OPET OSNIVAJU ŽIVI ZID, ALI NE ŽELE REĆI ZAŠTO: ‘Pa nije to javna stvar!’

To je bilo ime koalicije u kojoj je Živi zid išao na izbore na kojima su zajedno osvojili osam saborskih mandata. Od toga su trenutačno četiri Živoga zida. Ime Jedina opcija je smislio sad već bivši supredsjednik Hrvoje Runtić.

Pernar, Sinčić i Palfi ne vode novu stranku

Prema neslužbenim saznanjima, novu stranku neće voditi ni Pernar, ni Sinčić, ni Palfi. Oni su u novoj stranci članovi deveteročlanog Glavnog odbora i upravljat će preko njega.

Za čelnike jedine opcije izabrani su studenti, članovi Živog zida. Predsjednik je, prema neslužbenim informacijama 24 sata, Lovre Crvelin iz Tisnog, dopredsjednik je Matija Matić iz Sesveta.

‘ŽIVI ZID JE DESTRUKTIVNA I ANARHISTIČKA STRANKA’: Odmetnik Runtić u ‘zadnjem obraćanju’ nabrojio sve njihove grijehe

“Ne bi me čudilo da nakon što im Ministarstvo uprave dopusti registraciju nove stranke, ponovno sazovu skupštinu na kojoj će trojac Pernar, Sinčić, Palfi biti izabran da vodi stranku. Ali ne žele to u prvom koraku”, predviđa upućeni sugovornik.

Povratak na Net.hr