ODGOVOR NA KRITIKU

TOMAŠEVIĆA NE SMETA USPOREDBA SA SINČIĆEM: ‘Filipović se svaki dan više bavi sa mnom nego problemima u gradu’

Tomašević odgovorio na oštre kritike Filipovića: ‘Svaki dan se više bavi mnome nego problemima u gradu… Filipović bez podrške stranke nije politički akter. Ako itko može provesti promjene, to sam ja’

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović kritizirao je danas Tomislava Tomaševića, navodeći da bi on kao gradonačelnik imao obveze prema stranim donatorima koji su financirali udrugu čiji je član bio. “Politika koju on provodi je ista ona koju je provodio Ivan Vilibor Sinčić – populističko-demagoška politika”, izjavio je Filipović te dodao kako Zagreb ne treba populizam.

Tomašević je nakon toga u razgovoru za N1 rekao da ga usporedbe s Ivanom Viliborom Sinčićem ne ljute. “Svaki dan se više bavi mnome nego problemima u gradu. Ja se ne bavim drugim kandidatima. Puno je problema koje treba paralelno početi rješavati i pripremamo se već sada”, rekao je Tomašević.

Istaknuo je da je kao 21-godišnjak bio savjetnik UN-ove agencije za cijelu Europu, a s dvadesetak godina provodio višemilijunske projekte. “Ne ovisim o nikome, dobivam plaću u Hrvatskom saboru. Zaposlenik sam hrvatskoga naroda, U Sabor sam došao s najviše glasova od svih zastupnika. Vidi se moj rezultat u odnosu na moju stranku, i njegov rezultat u odnosu na njegovu stranku. Filipović bez podrške stranke nije politički akter. Ako itko može provesti promjene, to sam ja, a kolega Filipović sve duguje stranci”, ustvrdio je Tomašević.

FILIPOVIĆ TOMAŠEVIĆA USPOREDIO SA SINČIĆEM: ‘Ovom gradu ne treba populizam’

Povratak na Net.hr