ZADOVOLJAN REZULTATIMA

TOMAŠEVIĆ UPOZORAVA U GOVORU: ‘Crni mrak se nadvija nad nama, ali mi smo novo svjetlo u hrvatskoj politici’

‘Zadovoljni smo našim rezultatom, više nego zadovoljni, ali u isto vrijeme smo zabrinuti s jačanjem krajnje desnice u Hrvatskoj i nema mjesta za trijumfalizam’, upozorava

U govoru u stožeru zeleno lijeve koalicije, Tomislav Tomašević istaknuio je kako su itekako zadovoljni osvojenim mandatima, ali i upozorava na opasnost

“Prije tri godine su nam rekli da ne možemo upasti u Gradsku skupštinu, prije dvije godine su nam rekli da ne možemo uzdrmati Bandića, prije godinu dana su nam rekli da sa 4 zastupnika ne možemo biti oporba u gradu, prije dva mjeseca su nam rekli da ne možemo upasti u Sabor, prije mjesec dana rekli su nam da ne možemo uzeti mandat izvan Zagreba, a pokazali smo da Možemo!, poručio je Tomašević.

HDZ 68, RESTART 43: Plenković ostaje premijer, Bernardić ovih dana podnosi ostavku?

Ujedinjeni u jednom cilju, da u Hrvatskom saboru dobijemo zelenu i lijevu opciju. Opciju koja će se boriti za socijalnu pravdu, za ekološku održivost i za rodnu ravnopravnost. Nismo imali stranačke resurse kao druge stranke, ali imali smo duh, kreativnost, inat i upornost, rekao je Tomašević, zahvalivši se svima koji su im dali glas.

Prvi korak je da uđemo u Sabor, drugi korak je da maknemo lokalne šerife od Dubrovnika do Pule, od Karlovca do Splita, a ponajviše da nakon 20 godina maknemo Bandića s vlasti! Već nakon ovih rezultata, već sada možemo reći – Zagreb je naš!, poručio je Tomašević.

IZBORNI REZULTAT ŠOKIRAO JE I SVJETSKE AGENCIJE: ‘HDZ je dobio s neočekivanom lakoćom, a Restart potpuno podbacio’

Ovo nije kraj kampanje, ovo je početak gradnje jedne nove Hrvatske za 21. stoljeće. Zadovoljni smo našim rezultatom, više nego zadovoljni, ali u isto vrijeme smo zabrinuti s jačanjem krajnje desnice u Hrvatskoj i nema mjesta za trijumfalizam, ali mi ćemo se boriti. Crni mrak se nadvija nad nama, ali mi smo novo svjetlo u hrvatskoj politici i vjerujte nam kad vam kažemo – ugasit ćemo taj mrak”, poručio je Tomašević u govoru u štabu, odnosno stožeru koalicije okupljene oko stranke Možem, prenosi N1.

Povratak na Net.hr