'KAKO SE OTIMAO AGROKOR?'

TODORIĆ OPISAO SASTANAK S MARTINOM DALIĆ: ‘Nakon kratkog uvoda otkrila je razlog svog dolaska. Rekao sam joj – taj film nećete gledati’

Protiv Martine Dalić podignuta je anonimna prijava vezana uz uvođenje izvanredne uprave u Agrokor, a sada je i bivši vlasnik posrnulog giganta počeo opisivati susrete s njom.

Ivica Todorić ne posustaje s objavama na svom novopokrenutom blogu. Nakon što je već objavio nekoliko priča danas, nastavio je s opisom jednog sastanka s ministricom Martinom Dalić. Kako kaže, ona je sama došla u njegov ured, a ponašanje joj je bilo neprofesionalno.

TODORIĆ O MILIJARDAMA MINUSA NAVODNO OTKRIVENIM U REVIZIJI: ‘Nisam radio nikakve manipulacije, zna se gdje je završio novac’

Kad mu je rekla razlog svog dolaska, poručio joj je da taj film neće gledati. Ovaj sastanak se, piše Todorić, održao 16. ožujka ove godine.

Najnoviji Todorićev tekst , kojeg je nazvao ‘Kako se otimao Agrokor?, prenosimo u cijelosti.

Gospođa Martina Dalić se najavila i dolazi na sastanak sama u moj ured. Njezin nastup je neprofesionalan. Nakon nekoliko rečenica uvoda, gospođa Dalić izlaže razlog svog dolaska i kaže:

Todoriću Vi ćete registrirati SPV-tvrtku (nisam pitao gdje), prenijeti ćete svoje dionice u SPV, a SPV će formirati skupštinu, postaviti nadzorni odbor i vi se mičete (moram biti iskren nisam pitao tko će bi bio vlasnik SPV tvrtke).

Iako zatečen prijedlogom, odgovaram:

Ja nemam s tim nikakvih problema, ja to jednostavno mogu napraviti, ali onda ćete Vi i Vaši to upropastiti

Nastavio sam :

Taj film nećete gledati. Vi ste vlast, imate represivni aparat, radite što hoćete, ali prijedlog Vam ne prolazi.

Nije se dugo zadržala.

DORH ZAPRIMIO ANONIMNU KAZNENU PRIJAVU PROTIV DALIĆ I RAMLJAKA: Stoji li iza nje sam Ivica Todorić?

Povratak na Net.hr