BIVŠI PREMIJERI

TKO SU KRIVCI ZA AGROKOR? Grmoja: ‘Za kriminalnu pretvorbu i nenamjensko trošenje u Agrokoru odgovorni su Valentić i Gregurić’

Član saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor Nikola Grmoja (Most) istaknuo je danas da je nekadašnji predsjednik Vlade Josip Manolić u svom svjedočenju podcrtao odgovornost hrvatskih premijera iz 90-ih, posebice Nikice Valentića i Franje Gregurića, za kriminalnu pretvorbu i privatizaciju.

Bitno je da je Manolić podcrtao odgovornost Nikice Valentića i Franje Gregurića za kriminalnu pretvorbu i privatizaciju te za nenamjensko trošenje kredita u Agrokoru, izjavio je Grmoja nakon Manolićeva svjedočenja pred povjerenstvom.

NAJPOZNATIJI HRVATSKI BJEGUNAC JE UHIĆEN: Ivica Todorić se predao britanskoj policiji u Londonu!

VIJEST O TODORIĆEVOJ PREDAJI MUNJEVITO SE PROŠIRILA SVIJETOM: Objavili su je novinari AFP-a, BBC-ja…

Grmoja je također ustvrdio kako je propala namjera HDZ-ova člana povjerenstva Milijana Brkića, koji je Manolića pitao o “crvenim tajkunima”, a Manolić mu je odgovorio da su oni kasnije bili članovi HDZ-a ili jako bliski toj stranci.

NIJE MU BILO DOSTA, MANOLIĆ NA KRAJU SJEDNICE HTIO POLEMIZIRATI: ‘To je nezamislivo u parlamentarnoj demokraciji’

“Kolega Brkić namjeravao je na tome profitirati, a na kraju se ukopao”, rekao je Grmoja.

ČLANOVI POVJERENSTVA SAT I POL REŠETALI MANOLIĆA: Politički veteran (97) nije ih čuo pa su morali sjediti pored njega i postavljati mu pitanja

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr