Play ponuda

TKO JE ĐAKIĆEV OBOŽAVATELJ? / 'Dobro si Srbadiji čestita, ko ih....'; Voli cajke i brze aute, u HDZ-u ga se odriču

Image
Foto: facebook

Ivan Salde ima 22 godine te se našao šesti na kandidacijskoj listi HDZ-a za kotarske izbore održane prošle godine

12.1.2019.
14:38
facebook
Play ponuda

Ivan Đakić, sin saborskog zastupnika i HDZ-ovca Josipa Đakića, mladić koji kako njegov otac tvrdi nije odgajan da mrzi, iako pravoslavni Božić čestita s fotografijama obrubljenih glava te ima istetoviranog nacističkog zombija na ruci, ima jednako životopisne obožavatelje.

Svi oni dijele istu strast prema NDH, HDZ-u, skupim automobilima...

Jedan od Đakićevih obožavatelja tako je, za razliku od zgrožene javnosti, bio je oduševljen s Đakićevom čestitkom "Svim 'prijateljima' Srbićima sretan Božić" uz fotografiju ustaše i obezglavljenog Srbina pa ga je, nedugo nakon što se bivši mladi HDZ-ovac navodno pokajao, pohvalio.

Image
SRAMOTNO: /

Otkriveno kakvu nacističku tetovažu Ivan Đakić ima na ruci, nije ni čudo da ju je skrivao pred novinarima

Image
SRAMOTNO: /

Otkriveno kakvu nacističku tetovažu Ivan Đakić ima na ruci, nije ni čudo da ju je skrivao pred novinarima

"Nisi ti za Audia ti si tikva za Merđu. Pozz od Brata iz HDZ-a Split. Dobro si Srbadiji čestita ko ih j…", napisao je dotični Ivan Soldo ispod fotografije

Ivanu Đikiću očito je laskala podrška te je ubrzo odgovorio: "Pozdrav, brate, živio!", što nije prošlo nezapaženo, a vrlo brzo nakon toga nestao je profil mladog Đikića.

Tko je zapravo obožavatelj?

Ivan Salde ima 22 godine te se našao šesti na kandidacijskoj listi HDZ-a za kotarske izbore održane prošle godine. Nije ušao u vijeće, a navodno nije ni član stranke te su se iz HDZ-a Trstenik ogradili od obožavatelja, piše Slobodna Dalmacija.

Na njegovom profilu na Facebooku, dok je bio javan, moglo se vidjeti od parola "Za dom spremni", do objava vezanih u Domovinski rat i Oluju. Našla se tu i fotografija s Tomislavom Karamarkom, ali i video na kojem pjeva turbofolk hitove.

Iako i on ko mladi Đakić ima tek dvadesetak godina, posjeduje luksuzna vozila. Jedino što je ostalo nepoznato je to, čime se pak ovaj perspektivni mladić bavi.

Play ponuda
Play ponuda