TKO ĆE ODGOVARATI? / Na policama poznate trgovine danima stajalo mlijeko za bebe kojemu je istekao rok

Image
Foto: Thinkstock

Za dijete samo najbolje i najvalitetnije - premisa je to koje se drže roditelji koji itekako paze što će djeci dati jesti i piti. No, tog se pravila ne drže i sve trgovine.

6.2.2017.
8:44
Thinkstock
Play logo

Jedna je Splićanka prije nekoliko dana posjetila trgovinu Billa na Poljićkoj cesti u Splitu te uzela s police mlijeko NAN 2 premium od 300 grama po cijeni od 41,99 kuna. Došavši kući shvatila je da je mlijeku koje je planirala dati djetetu istekao rok, i to s posljednjim danom siječnja.

U trgovini stajala cijela košara mlijeka kojem je istekao rok

Splićanka se ljutita vratila u trgovinu, no mlijeko s valjanim rokom nije uspjela pronaći. Pronašla je cijelo brdo mlijeka s isteklim rokom, cijelu košaru, piše Dalmacijanews.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Proizvoda valjanog roka nije bilo u ponudi

'Ušla sam u prodavaonicu i prvo uzimam kolica, dolazim do police s proizvodima za djecu i šokirano stavljam u kolica. Koliko proizvoda s isteklim rokom. Da sam još dulje ostala i tražila, sigurno bi toga još bilo. Dolazim do šefice poslovnice koja me "grli" i izvinjava se, preklinje da uzmem isti proizvod valjanog roka (kojeg nema)', prepričala je Splićanka te roditeljima poručila da pripaze na rokove koje ili brišu ili jednostavno takve drže na polici bez obzira na datum.

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo