Jutros minusi i mraz, a sljedeći tjedan +30

shimmer fallback

Temperatura se na više različitih mjernih postaja diljem Hrvatske tijekom noći spustila ispod ništice, a prvi mraz ove godine zabilježen je i u Dalmaciji.

21.9.2012.
10:55
Play logo

Gospić (-2°C), Zavižan (-1,6°C) i Stajnica (-1,2°C), te Bjelolasica, Krasno, Križevci i Varaždin s temperaturom od -1°C. Riječ je o najhladnijim mjestima danas ujutro u Hrvatskoj koja je prekrio mraz. Treba napomenuti da se temperatura oko ništice rano ujutro kretala i u Slavonskom Brodu, Osijeku, Bjelovaru i Brinju.

Također, Crometeo javlja kako je rani mraz zabilježen i u Dalmaciji na postaji Sv. Jure na Biokovu, gdje se temperatura tijekom noći spustila do 0°C. Jedan od razloga niskih temperatura tijekom noći je i vedro vrijeme koje će ujedno potrajati, zbog čega će dnevne temperature diljem zemlje porasti u odnosu na prethodne dane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Iako ovog vikenda kalendarski počinje jesen, prognoze Državnog hidrometeorološkog zavoda najavljuju da je pred nama pravo bablje ljeto. Tako će se već u ponedjeljak temperature na istoku Slavonije kretati oko 30 stupnjeva, dok će u četvrtak u Slavonskom Brodu biti 31, a u Vukovaru 32 stupnja Celzijevih.

Očekuje nas uglavnom stabilno i sunčano vrijeme, a tek vrlo rijetki i kratkotrajni pljuskovi mogući su diljem Hrvatske u utorak, kad će zapuhati jugo.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo