Antunović je u emisiji priznao da je perverzan i da je svoju suprugu prevario više puta nego što može izbrojiti

Jedan od kandidata za riječkog gradonačelnika, Antun Antunović Lino, kaže da želi biti na čelu grada zbog ljubavi prema Rijeci. Naveo je da je "vrijeme za buđenje".

Ovog čovjeka, koji se vidi u gradonačelničkoj fotelji, hrvatska javnost upoznala je prije 11 godina, ali ne kao političara. Index piše da se Lino prvi put pod svjetlima javnosti pojavio kao sudionik emisije "Trenutak istine". Za one koji se ne sjećaju, riječ je o emisiji u kojoj su natjecatelji za određenu svotu novca odgovarali na intimna pitanja.

U "Trenutku istine" Antunović je priznao da ima tetovažu slona na penisu. No, tu nije stao jer je tetovažu i pokazao. Ipak, ni to nije najbizarnije u cijeloj priči.

Priznao da je strastveni kockar i da često vara suprugu

Antunović je u emisiji priznao da je perverzan i da je svoju suprugu prevario više puta nego što može izbrojiti. K tome, palo je priznanje i o tome da je strastveni kockar te da je jednom prilikom prokockao oko 20.000 eura u malo više od 15 minuta.

Seksualnim avanturama kandidata za riječkog gradonačelnika bavio se ostatak emisije iz 2009. godine. Antunović je tako priznao kako ne zna imena svih osoba s kojima je prevario suprugu Aliče. "Slabo pamtim imena, znam brojiti, ali to nisam brojio", priznao je tada.

K tome, Antunović je priznao i da je seksualne odnose s ljubavnicama imao i u vlastitom bračnom krevetu, ali da se ne može sjetiti koliko je to puta bilo. Između ostalog, priznao je i da se jedna od žena s kojima je spavao pomokrila po njemu.

Nakon priznanja da je barem jednom poželio da njegova supruga Aliče umre kako bi se mogao oženiti ljubavnicom, Antunović je osvojio 50.000 kuna.