'DRAGI PRIJATELJI...'

THOMPSON PROZVAO KUMA ŠKORU? ‘Pasivno su promatrali kalvariju Domovinskog rata, a danas bi htjeli upravljati’

Pjevač Marko Perković Thompson na Facebooku je obožavateljima pojasnio za koga bi trebali glasovati

Dva dana uoči parlamentarnih izbora, a otprilike devet sati prije početka izborne šutnje, pjevač Marko Perković Thompson oglasio se na Facebooku s porukom obožavateljima za koga trebaju glasovati. Poput Miroslava Škore, s kojim je u kumskim odnosima, poruku je pojačao stihovima svoje pjesme, a usput ga je i “bocnuo”. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Dragi prijatelji, nalazimo se pred još jednim vrlo važnim izborima za zastupnike u Hrvatskom saboru pa imam potrebu obratiti Vam se i pozvati Vas da svakako izađete na ove izbore.

Birajmo ljude koji su se iskazali u stvaranju hrvatske države i njenoj obrani u Domovinskom ratu. ‘Ako su je bili kadri stvoriti i obraniti, bit će kadri njom i upravljati’. Birajmo ljude za koje smo sigurni da će se zalagati za kršćanska načela i očuvanje svih naših vrednota. Na političkim listama koje nam se nude pronađimo takve ljude, oni postoje i zato dobro promislimo kome dati glas.

Nemojmo dopustiti da na vlast dođu oni pojedinci, stranke i njihovi sljedbenici, koji su demonstrativno napustili Hrvatski sabor prilikom izglasavanja hrvatske neovisnosti, kao ni oni koji su pasivno promatrali kalvariju njenog stvaranja i Domovinskog rata, a danas bi htjeli njom upravljati. Zato bez obzira na sva lutanja i pogreške koje smo prošli, moramo nastaviti onim putem kojim smo započeli devedesetih.

‘…Sve bi’ dao da je vidim ponosnu i lijepu k’o u snovima…’ Bog i Hrvati”, napisao je Thompson.

 

Povratak na Net.hr