RASPADA SE ŽIVI ZID

TEŠKE OPTUŽBE PRESUDILE? Vladimira Palfi povlači se iz politike: ‘Dosta mi je više tih gluposti!’

Supredsjednica Živog zida Vladimira Palfi navodno je Ministarstvu uprave i DORH-u predala dokument u kojem je navedeno kako podnosi ostavku na dužnost te optužuje Ivana Pernara za krivotvorenje njenih potpisa i lažiranje izborne skupštine.

Taj je dokument poslan nekim hrvatskim medijima, a iz Živog zida ubrzo je uslijedila reakcija.

“Mediji su danas dobili informacije da je naša kolegica Vladimira Palfi predala ovaj dokument na Ministarstvo uprave i na DORH. Ona ga nije predala. Netko je krivotvorio njen potpis i neovlašteno koristio žig.

Od svih ljudi iz GO-a, u Zagrebu je tek kolega Pernar, koji sigurno ne radi protiv sebe. Dok se paraobavješajne službe neumorno bave podmetanjima, mi se ne predajemo. ‘Mrtvi’ se broje na kraju. Samo polako. Branit ćemo se sa saborskih govornica. Naravno, svi će se mediji baviti ovime.

Ovo je naš zadnji demanti. Oni žele da se bavimo njihovim trolanjem, da gubimo vrijeme na opravdavanja i demantiranja, da se natežemo po sudovima i institucijama. Uzalud vam vaš trud i vaše milijarde, nećete nas slomiti! Naša borba se nastavlja do konačne pobjede”, napisali su u objavi na Facebooku.

Palfi: “To je krivotvorina”

Palfi je pak za Index kazala kako je riječ o krivotvorini. “Bila sam na toj skupštini i mogu reći da ona nije lažirana, nisam krivotvorila ničiji potpis, uostalom mogu se provesti i grafološka vještačenja”, kaže Palfi te napominje kako joj nije poznato tko bi bio u stanju lažirati takav dopis i poslati ga medijima.

“Lako možemo utvrditi tko je taj dokument urudžbirao u Ministarstvu uprave, ako je isti poslan i njima”, kaže Vladimira Palfi.

Istaknula je kako je već neko vrijeme najavljivala da će podnijeti ostavku na mjesto supredsjednice Živog zida, jer smatra da stranci ne trebaju 4 supredsjednika, ali Ministarstvo uprave to ne može riješiti “sve dok se na Upravnom sudu ne riješi postupak utvrđivanja tko ima legitimitet vođenja stranke”.

PROCURILA AUDIOSNIMKA: Poslušajte kako rastrojena Vladimira Palfi urla na Sinčića

PERNAR O VLADIMIRI PALFI: ‘Ona ima tu seljačku crtu, sa mnom u duetu bila bi eksploziv’

Potvrdila je da će se doista na neko vrijeme povući iz politike. “S jedne strane dosta mi je više tih gluposti, s druge imam malu bebu koja je rođena dva mjeseca prerano i s kojom kontinuirano moram odlaziti na vježbe te čitav niz svojih drugih privatnih interesa. Do kad će ta pauza trajati u ovom trenutku ne razmišljam.”

Povratak na Net.hr