TELEVISA PRESENTA, SPLITSKO IZDANJE: / Puljakov kum kod kojeg je pjevao ustaške pjesme naganjao je njegovog zamjenika po gradu

Kandidat za zamjenika Ivice Puljaka, Bojan Ivošević, komentirao je spornu snimku na kojoj Puljak pjeva ustaške pjesme na svadbi; 'Radi se o piru onoga koji me naganjao po Matejuški'

23.4.2021.
9:13
Ivo Cagalj/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Snimku sa svadbe 27. kolovoza 1994. godine na kojoj kandidat stranke Centar za gradonačelnika Splita, Ivica Puljak, pjeva ustaške pjesme jučer je objavio Jutarnji list. Radi se o svadbi Alene i Ante Tonkovića, a Puljak je u toj prilici bio mladoženjin kum.

Nedugo nakon što je Jutarnji objavio snimku, Puljak se oglasio na Facebooku gdje se ispričao, rekavši da je tijekom svog života napravio neke dobre stvari, ali i neke stvari kojih se izrazito srami. "Vrijednosti koje promoviram i u koje vjerujem u potpunoj su suprotnosti s ovim ružnim ispadom u prošlosti", napisao je Puljak.

Napao aktiviste kamenjem

Njegov kum, Ante Tonković vlasnik je tvrtke Akceleracija, poznat i po reklamama i rasvjetnim stupovima u centru grada na koje su aktivisti i oporba godinama upozoravali da su postavljene nelegalno.

Također, Tonković je prilikom dodjele nagrada Zlatni kurac na Matejuški prvo verbalno, a potom kamenjem napao aktiviste Bojana Ivoševića i Dalibora Popovića. Također, naganjao ga je po gradu. Kasnije je Tonković kažnjen novčanom kaznom.

Zanimljivo, danas je Bojan Ivošević kandidat za Puljakova zamjenika na splitskim izborima, a ankete predviđaju ulazak u drugi krug. Na Facebooku je Ivošević komentirao spornu snimku sa svadbe, rekavši da za nju zna već neko vrijeme.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

'Radi se o piru onoga koji me naganjao'

"Za postojanje ove snimke znam skoro godinu dana iz ćakula, a medijima je trebala biti dostavljena tri dana prije izbora. Činjenica da su je objavili već sad najbolje govori koliko su se prepali.

Radi se o piru onoga koji me naganjao po Matejuški, a navedeni je Puljku dvostruki kum još od prije 27 godina. Navedena poveznica vijećnike njegove stranke nikad nije sprječavala da ga prozivaju radi njegovih poslova s gradom i bore se za javni interes. Ovo je najbolji dokaz da Ivica ne pogoduje sebi bliskim osobama niti kada je opozicija, a kamoli će na vlasti. Pizdarija mladog Ivice Puljka iz davnih vremena neće utjecati nimalo na naš zajednički izlazak na izbore, a vjerujem ni na rezultat.

Koliko Ivica ne dijeli navedene stavove najbolje govori podatak da sam mu ja kandidat za zamjenika gradonačelnika. Jedino crno oko Puljka su crne rupe, garantiram vam", napisao je Ivošević.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali