Šuška se

TAJNI DOGOVOR: Prgomet Milanoviću obećao 6 potpisa zastupnika Mosta?

U toj opciji, Hrvatska raste bi sa 66 trenutnih potpisa za mandatara skočila na 72, ali bi i HDZ s time mogao profitirati jer bi preostalih 13 zastupnika Mosta cijeli “tajni” dogovor Prgometa i Milanovića mogao pogurati prema Domoljubnoj koaliciji.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović i predsjednik novoosnovane strane Hrid Drago Prgomet, koji je osvojio mandat na listi Mosta, navodno bi se, kako neslužbeno doznaje Večerni list, danas trebali sastati.

KONZULTACIJE NA PANTOVČAKU: 16 zastupnika Mosta neće ni s HDZ-om ni SDP-om

Spekulira se da bi Prgomet Milanoviću trebao donijeti šest mandata iz Mosta – svoj, te one Gordane Rusak, Irene Petrijevčanin Vuksanović, Ivice Mišića, Stipe Petrine i Jure Martinovića – u zamjenu za mjesto predsjednika Sabora te tri ministarstva.

U toj opciji, Hrvatska raste bi sa 66 trenutnih potpisa za mandatara skočila na 72, ali bi i HDZ s time mogao profitirati jer bi preostalih 13 zastupnika Mosta cijeli “tajni” dogovor Prgometa i Milanovića mogao pogurati prema Domoljubnoj koaliciji.  Tada bi se zajedno borili za glasove HDSSB-a, Bandića, ali i dvoje manjinaca koji do sada nisu priklonili niti jednoj opciji, piše Večernji list.

MILANOVIĆ NA PANTOVČAKU: Naravno, bez Mosta ne možemo

SASTALO SE NACIONALNO VIJEĆE MOSTA: “I dalje smo cijeli, čekamo očitovanja SDP-a i HDZ-a”

NASTAVLJAJU SE PREGOVORI: Most objavio što je jedan od najvažnijih uvjeta za podršku novoj vladi

Večernji list/Danas.hr

Povratak na Net.hr