POSJETILI DUBROVNIK

SWINGERI OTKRILI KAKO SE ZABAVLJAJU: “Svi smo jako religiozni, sjedimo i molimo se”

U Dubrovnik je u utorak uplovio brod pun swingera. Prvi je to put da je grad podno Srđa dobio takve goste koji su, kako su sami opisali, uživali i na brodu i u Dubrovniku. Svi redom su obećavali da će se vratiti.

Oko 700 swingera u utorak je na kruzeru Azamara uplovilo u Dubrovnik. Prije toga posjetili su Zadar, Split i Hvar i Hrvatskom su oduševljeni. Ali i svojim putovanjem. Neki od njih RTL-u su opisali kako se provode na brodu koji strogo zabranjuje ulazak samcima.

“Na brodu je mnogo aktivnosti, imamo tantra masaže, swinganje, pa mijenjamo partnere s parovima koji dolaze iz brojnih različitih zemalja. Radimo ovo već 12 godina. Ima novajlija koji su preplašeni, no nama je sve to uobičajeno i sjajno”, kazao je jedan gost. Turisti s Azamare hvale ljude, poslugu i hranu, tvrde da je izlet uzbudljiv, ali prije svega ipak priznaju da su na njemu zbog seksa.

Za putovanje 2 do 8 tisuća dolara

Ipak, jedna među gošćama bila je poprilično ironična odgovarajući na pitanje novinara RTL-a kako se provode na brodu. “Sjedimo u krugu i svi smo jako religiozni ljudi i zajedno molimo. Na brodu su vrlo religiozni ljudi, vjernici koji žele pronaći Boga”, rekla je dok su se oko nje smješkali.

Inače, devetodnevno putovanje na kruzeru stoji između dvije i osam tisuća dolara, no unatoč cijeni i samom brodu, svi odreda kažu kako će se rado vratiti u Hrvatsku.

RTL/Danas.hr

Povratak na Net.hr