PREOKRET U PRIČI

SVI GA ZNAJU PO PORUKAMA NA TRAMVAJSKIM STANICAMA: ‘Uhodio je studentice, sad je napokon dobio zabranu pristupa…’

Janko Volarić, mladić koji je među Zagrepčanima postao poznat po romantičnim ljubavnim porukama koje je ostavljao na tramvajskim stanicama, danas je dobio zabranu pristupa Filozofskom fakultetu.

Objavljeno je to na stranicama Studentskog zbora Filozofskog fakulteta. Odluku je donio Dekanski kolegij na inicijativu Studentskog zbora i nakon razgovora s o.b. dekana Željkom Holjevcom.

Molba za zabranom pristupa Janku Volariću koji nije niti student niti djelatnik Fakulteta, zatražena je nakon što su se mnoge studentice požalile na seksualno uznemiravanje s njegove strane kao i na neugodne situacije koje su zbog njega proživljavale u knjižnici i ostalim prostorijama fakulteta.

Vijest je ubrzo podijeljena i na Facebook stranici ‘Zakaj volim Zagreb’, na kojoj su ranije podijeljene fotografije čovjeka.

Studentice su pod objavom komentirale kako mladić svakodnevno dolazi na fakultet s buketom cvijeća i eventualno nekom čokoladom te traži curu kojoj će to dati, s time da svaki dan ima novu ‘žrtvu’.

Također navode kako to traje već tri godine, ako ne i više. Studentice Agronomije također su se uključile u raspravu te napisale kako se ovog tjedna Volarić vratio na njihov fakultet te da ih uhodi.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr