ŽELI LIJEČITI JAVNOST

‘SVE JE OTIŠLO PREDALEKO’: Ivana Kekin tvrdi da su ljudi gotovo eutanizirani i više uopće ne reagiraju na afere

Kekin smatra da bismo trebali početi inzistirati na potpunoj transparentnosti javnih proračuna, najviše od lokalnih, kao i u realnom vremenu

Ivana Kekin iz Nove ljevice komentirala je aferu Janaf za N1, rekavši da je sve skupa otišlo predaleko i da su silne afere dovele do toga da je “javnost gotovo eutanizirana, na njih više uopće ne reagira”.

Smatra kako bismo trebali početi inzistirati na potpunoj transparentnosti javnih proračuna, najviše od lokalnih i u realnom vremenu jer to današnja tehnologija omogućava. Misli da bi bilo dobro uspostaviti neki oblik civilnog nadzora u javnim poduzećima.

JAKOV KITAROVIĆ POTVRDIO DA JE BIO U KOVAČEVIĆEVOM KLUBU. KOMENTIRAO SVOJ BORAVAK TAMO: ‘Zadržao sam se samo kratko…’

ĆORIĆ PROGOVORIO O DRUŽENJU U KOVAČEVIĆEVU KLUBU: ‘U nekoliko navrata bio sam gost’; oglasio se i o javnom natječaju za JANAF

Liječenje društva

Upitana kako je ušla u politiku, Kekin je rekla da joj je to došlo prirodno i da nije požalila. “Meni je to nekako bio prirodni put jer sam shvatila da ne mogu liječiti pojedince bez da se društvo samo po sebi ne liječi”. Kekin kaže da će njezina stranka Nova ljevica rezolutno stajati iza Tomislava Tomaševića iz stranke Možemo! na lokalnim izborima.

Smatra da je epidemije koronavirusa svima ukazala na to da ovisimo jedni o drugima. “Ova nesreća u obliku pandemije imala je tu kvalitetu da nam pokazuje da ovisimo jedni o drugima. Mislim da je ova kriza otvorila pukotinu iz koje bi ljevica mogla ponovo proklijati”, rekla je Kekin za N1.

ŠKORO VJERUJE DA PLENKOVIĆ ZNA VIŠE NEGO ŠTO POKAZUJE: ‘Gdje su novci i zašto se u tom trenutku nije reagiralo?’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr