MORAT ĆE OBJASNITI

SUDBINA TUŠEKA? Pa, sjetite se Ive Žinića…; A što na sve kažu Zagorci? ‘Htio bi dobru funkciju na kojoj ništa ne radim, a dobro sam plaćen’

RTL-ov reporter Ilija Radić u svojoj analizi Tušekove afere rekao je da je dojma da je HDZ-ovce više pogodio drugi dio snimke u kojem je Tušek prozvao ministre i govorio loše o Vladi

Kakva je moguća politička sudbina šefa HDZ-a u Krapinsko-zagorskoj županiji te saborskog zastupnika Žarka Tušeka nakon objavljene snimke razgovora s oroslavskim vijećnikom Viktorom Šimunićem? Odgovor na to pitanje i analizu ponudio je RTL-ov reporter Ilija Radić.

Premijer Plenković danas nije dao izjavu nakon rasprave u Saboru, dok RTL nije mogao dobiti niti gostovanje Tušeka ili ministra Malenicu.

Radić je rekao da je dojma da je HDZ-ovce više pogodio drugi dio snimke u kojem je Tušek prozvao ministre i govorio loše o Vladi.

ŠIMUNIĆ ZBOG SNIMANJA TUŠEKA BIO NA USKOKU: ‘Prvo su me htjeli istjerati iz ove zemlje, sad me očito žele zatvoriti u ovoj zemlji’

Teret stranci

Ministar Aladrović je danas rekao da će Tušek morati objasniti svoje riječi i stranačkom čelništvu, ali i ministrima u Vladi. Novinar Ilija Radić je razgovarao s HDZ-ovcima koji su mu rekli da će se o svemu razgovarati na razini stranke i da Tušek mora biti svjestan situacije u koji je doveo sebe i stranku i očekuju od njega da preuzme odgovornost.

RTL-ov reporter kaže da je teško prejudicirati Tušekovu sudbinu, ali ako je suditi prema nedavnom primjeru župana Sisačko-moslavačke županije Ive Žinića, može se vidjeti kako se HDZ odnosi prema članovima koji postanu teret stranci.

POVIJESNO VAŽAN POTHVAT GRAĐANINA VIKTORA Š.: Žele ga umanjiti, poniziti, slomiti, a on nam je donio dokaz koji čekamo godinama

Zagorci: ‘Da sam u tom svijetu htio bi funkciju na kojoj ništa ne radim, a dobro sam plaćen’

Novinarka RTL-a Danas pitala je stanovnike Krapinsko-zagorske županije kako komentiraju najnoviju HDZ-a s glavnim akterom Tušekom.

Na pitanje “je li to normalno u politici?” Zagorka Štefica Frgec odgovara: “Kod njih je to sve normalno. I ono kaj nije normalno kod njih je normalno.”

“Da sam u tom svijetu sigurno bih htio dobru funkciju na kojoj ništa ne radim. A dobro sam plaćen”, komentirao je Silvio Žućko iz Zagorja.

PROCURILA NOVA SNIMKA: Tušek (HDZ) napada ministre, jedan mu je posebno na piku: ‘On je OK dečko, ali nije dorasel tome’

Povratak na Net.hr