'Sto je lijepa u p**** materinu!'

'Culi ste kako je pametna, ali sto je lijepa u p**** materinu', u svom stilu pred novinarima komentirao je Miroslav Ciro Blazevic HDZ-ovu predsjednicku kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarovic.

6.12.2014.
16:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na HDZ-ovom skupu pod nazivom "Dok je srca, bit ce i Kroacije", koji se odrzao u splitskom HNK, obiljezena je 15. obljetnica prvog hrvatskog predsjednika smrti dr. Franje Tudmana.

Na tribini su bili i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko te HDZ-ova predsjednicka kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarovic, kao i Andrija Hebrang, Igor Zidic i Nikica Valentic.

Medu uzvanicima na HDZ-ovom skupu je bio i Miroslav Ciro Blazevic kojeg je, kako se cini, HDZ-ova predsjednicka kandidatkinja naprosto odusevila.

"Culi ste kako je pametna, ali sto je lijepa u p**** materinu", komentirao je Ciro pred okupljenim novinarima a prenosi Dnevnik.hr.

'Egzodus' mladih

Karamarko je u govoru istaknuo Tudmanove zasluge u stvaranju hrvatske drzave u cemu se, naglasio je, ne moze pretjerati, niti s priznanjem, niti s postovanjem, ali niti sa zahvalnoscu.

"To cemo ciniti, to moramo znati, tu kulturu zahvalnosti, postovanja i svijesti o temeljima i vrijednostima moramo jednom usaditi u svoj narod. Moramo apsolvirati to postovanje prema utemeljitelju drzave, prema hrvatskim braniteljima i poput neizbrisiva genoma naroda spremnog zivjeti na izazove povijesti i suvremenosti", rekao je sef HDZ-a.

Karamarko je porucio kako ce zaustaviti "egzodus" mladih iz Hrvatske i uciniti sve da se vrate oni koji su napustili zemlju, kao i iseljenici sa svojim znanjem i poduzetnickim potencijalom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali