STANKOVIĆ DOBIO NAJLJEPŠU ČESTITKU: / 'Stajao sam na 9. katu i mislio da ću skočiti. Beskrajno hvala na emisiji o depresiji'

Gospodin iz Tuzle zahvalio se HRT-ovom voditelju te mu napisao kako je nakon emisije o depresiji krenuo s liječenjem od te opake bolesti

26.12.2019.
10:49
Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na facebook profilu stranice HRT-ove emisije Nedjeljom u dva Aleksandra Stankovića objavljena je, kako sami navode "najljepša božićna čestitka.

U njoj gospodin koji se odlučio javiti Stankoviću, zahvaljuje jer mu njegova emisija o depresiji pomogla u borbi s tom bolešću.

"Poštovani gospodine Stankoviću, osjećam potrebu da Vam se zahvalim. Naime, nakon što sam odgledao Vašu emisiju emitiranu 24.11.2019. na temu depresije odmah sam pozvao kliniku i rezervirao termin kod neuropsihijatra. Dobio sam dijagnozu klinička depresija sa poremećajem anksioznosti F33", piše gospodin iz Tuzle čiji su podaci poznati redakciji emisije Nedjeljom u dva.

'Ima smisla što radite'

"Danas mi je treći dan od kako su antidepresivi počeli djelovati. Danas je treći dan kako apsolutno vjerujem da moje liječenje počinje. Ovo je treća sedmica kako pijem antidepresive. Prije mjesec dana stajao sam na rubu svoje terase na devetom spratu i tek tako pomislio da skočim. Niti dan danas ne znam zašto nisam. Srećom", nastavlja.

Kaže kako je prije dvije godine doživio "burnout, odnosno sindrom izgaranja na poslu. "Građevinar sam, imam 39 godina i zajedno sa suprugom vodim firmu. Burnout je takođe jako važna tema za govoriti, i iako pretpostvljam da nema smisla da se vi konstantno bavite ovakvim temama, čvrsto vjerujem da imate kolege kojima možete savjetovati teme. Ukoliko Vas put nanese u Tuzlu i budete imali vremena rado bih vas počastio večerom ili pićem u znak zahvalnosti. Želim da znate da to što radite ima smisla i da sigurno nisam jedina osoba kojoj je ova emisija pomogla", zaključio je ovaj gospodin svoju čestitku, Stankoviću poželio sretan Božić te mu se zahvalio.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali