DEVETOGODIŠNJAK NA SIGURNOM

SRETAN KRAJ VELIKE POTRAGE: Pronađen dječak koji je jučer nestao u Gajnicama

Devetogodišnji dječak koji je jučer nestao u Gajnicama pronađen je u Španskom nakon dojave građana, zahvaljujući policiji i medijima.

Nakon što se devetogodišnjak sinoć udaljio od stana u kojem živi u Gajnicama, krenula je velika potraga. Osim što su majka i susjedi odmah krenuli u potragu u četvrti, o nestanku dječaka obaviještena je i policija, koja je zatim pomoć zatražila od građana i gradskih službi putem jedne radijske postaje. Za dječakom su tragali područni, prometni i interventni policajci, zajedno sa psima.

Nakon objave u medijima stigle su prve dojave. Jedan je građanin, nakon što je o nestanku dječaka čuo na radiju, policiji javio da ga je vidio u Jankomiru, u blizini trgovačkog centra. I drugi su građani javljali da su dječaka vidjeli na istom mjestu, što je policiji olakšali potragu. Našli su ga na Zagrebačkoj aveniji, a nije bio ozlijeđen.

‘Još uvijek sam u šoku. Zahvaljujem policiji i građanima koji su pomogli naći moje dijete’, rekla je dječakova majka za 24 sata.

‘Ovaj događaj primjer je kvalitetne suradnje Policijske uprave zagrebačke s građanima, ali i lokalnim medijima tj. radijskim postajama koje se prenijele ovaj događaj do građana kroz svoj program i uvelike pridonijele da se dječak pronađe upravo uz pomoć građana’, navodi PUZ i zahvaljuje svima koji su pridonijeli sretnom kraju potrage za devetogodišnjakom.

 

Povratak na Net.hr