Sramota! Zapuštenim reklamama zagadili jezero

Kao da nije bilo dovoljno to što se građani moraju kupati zajedno s reklamama, već sada te iste ‘plutajuće reklame’ potpuno zapuštene nagrđuju izgled Jaruna. A sve to na plutačama koje bi trebale služiti za odmor plivačima…

Prizor koji izgleda doslovno sramotno! Plutajuće reklame koje su postavljene prije nekoliko mjeseci na malom jarunskom jezeru, sada plutaju napuštene u neposrednoj blizini završetka regatne staze.

Danas.hr još je krajem svibnja pisao o plutajućim reklamama postavljenima na desecima plutača diljem jezera, i to plutačama koje služe za odmor plivača.

Radi se o projektu koji je odobrio predsjednik Uprave Holdinga Ivo Čović, a na naše tadašnje upite koliko novca Holding ubire od prodaje oglasnih prostora na Jarunu te tko je osmislio taj projekt, nisu nam dali odgovor.

“Radi se o agresivnoj komercijalizaciji na Jarunu, ali može se reći i javnog prostora. Građani se ionako spotiču na reklame po gradu, a sada će doslovno plivati u moru reklama”, kazao nam je tom prilikom Tomislav Tomašević, bivši predsjednik Zelene akcije.

Povratak na Net.hr