'DA VIDIMO SAD TKO JE GENIJ' / Šprajc optužio Milanovića za krađu intelektualnog vlasništva: 'Možda samo veliki umovi misle slično'

'Ne sumnjajući u predsjedničku pamet i poštenje ovdje ipak moramo reagirati i prijaviti krađu intelektualnog vlasništva'

26.10.2021.
23:04

Osim što svojoj supruzi uzima posao i daje epidemiološke savjete o kontroli antitijela, predsjednik Republike htio je patentirati i slogan "Cijepi se, misli na sebe" koji je suprotan od onog službenog "Cijepi se, misli na druge", komentirao je Zoran Šprajc za RTL.

Naime od početka je jasno, tvrdi Šprajc, da cijepljenjem prije svega štitimo sebe, a tek onda druge, ali je zasluge za to farmakološko otkriće stoljeća predsjednik pripisao sebi jer, logično, nema nikog tako pametnog tko bi se toga sjetio osim njega, a kako su svi drugi počeli koristiti taj slogan to znači da su ga prepisali od njega.

Tako je bar s ponosom na sebe i svoju pamet predsjednik to objasnio sebi i drugima. Međutim, ne sumnjajući u predsjedničku pamet i poštenje ovdje ipak moramo reagirati i prijaviti krađu intelektualnog vlasništva.

Naime slogan "Cijepi se, misli na sebe", patentirao je upravo jedan od novinara kojima predsjednik soli pamet o svojoj pameti. Da vidimo tko je sad taj genij, evo komentara iz RTL Direkta od 19. srpnja.  

Eto, dakle, ovo je bilo prvo spominjanje slogana "Misli na sebe" u eteru i gle čuda nakon tri dana toga se sjetio i drugi Zoran, predsjednik Republike Zoran.

I za razliku od njega ne mislimo da je Zoran svoju misao prepisao od Zorana, možda je samo zaboravio gdje ju je prvo čuo, možda se ne sjeća da ju je uopće čuo, možda je uopće i nije čuo, možda samo veliki umovi misle slično. Pa smo i sada i tada bili ponosni što je predsjednik 21. srpnja imao veliki um kao mi maloprije 19. srpnja, komentirao je Zoran Šprajc. 

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali